Acest eveniment a avut loc in data de 21 Jul 2016.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 21 iulie 2016, de la ora 19:00, trupele byron şi Rockabella vor concerta în cadrul celui de-al patrulea episod al seriei de evenimente Backyard Acoustic Season, la Casa Universitarilor din Bucureşti.

Înfiinţată în 2006, byron este o trupă de rock alternativ, ce abordează o combinaţie între chitară electrică şi pian, pusă în valoare de vocea solistului, Dan Byron. Melodiile „Cu capul în nori”, „Chihlimbar” şi „Masa pentru doi” se numără printre cele mai cunoscute materiale ale grupului.

De-a lungul carierei, byron a lansat 6 albume de studio şi 3 DVD-uri live. „Eternal Return” (2015), cel mai nou album de studio al trupei, conţine 12 piese care corespund lunilor din calendar.

Rockabella este o trupă care a debutat în 2011 şi care susţine că nu abordează un gen muzical specific. Declarată o „trupă independentă”, muzica ei rezultă din toate trăirile şi sentimentele de moment, pe care membrii trupei le experimentează atunci când compun.

„Buttercup”, una dintre cele mai cunoscute piese ale formaţiei, este extrasă de pe materialul de debut al grupului, EP-ul „A World Outside”, lansat anul trecut.

Următoarele concerte din seria Backyard Acoustic Season:

4 august: Vita de Vie, Domino
18 august: Robin and the Backstabbers, Melting Dice
1 septembrie: Luna Amara, Cuibul
15 septembrie: Travka, Lucia

Bilete byron şi Rockabella la Casa Universitarilor din Bucureşti

Biletele pentru concertele pe care byron şi Rockabella le vor susţine pe 21 iulie 2016, la Casa Universitarilor din Bucureşti, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 40 de lei.

Seria de concerte Backyard Acoustic Season este organizată de Overground Music și  deLiga Media Grup.