Acest eveniment a avut loc in data de 2 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 2 septembrie 2016, de la ora 22:30, trupa byron susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Înființată în 2006, formația românească de rock alternativ, byron a lansat primul album „Forbidden Drama” în 2007, compus din 13 melodii structurate ca o piesă de teatru în trei acte. Grupul  are influenţe muzicale dintre cele mai diverse: de la King Crimson, până la Peter Gabriel, David Bowie, Tori Amos sau Porcupine Tree.

De-a lungul carierei, byron a lansat 6 albume de studio si trei DVD-uri live. Unul dintre cele mai importante proiecte ale formației este primul concert unplugged din România, transpus ulterior pe DVD-ul denumit „Acoustic Drama” (2008). În anul 2011, trupa byron a lansat primul album în limba română , „Perfect” , în colaborare cu renumiți artiști precum: Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș și Nae Caranfil.

Trupa a cântat în deschiderea concertului Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators și a reprezentat România în cadrul World Fest, la festivalul Saarang din Chennai din India în 2014. De asemenea, byron a participat la mai multe festivaluri de renume din ţară, precum: Shine Festival şi Airfield Festival.

Cel mai nou album al trupei, „Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin și conține 12 piese care corespund lunilor din calendar. ” Cu capul în nori”, „Masa pentru doi” şi „După soare” se numără printre cele mai cunoscute melodii ale formaţiei.

Bilete byron la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul byron, care va avea loc la Hard Rock Caffe din Bucureşti, pe 2 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la preţul de 35 lei.

Categorie Preţ
Acces General 35 lei cumpără bilete

Concertul byron de la Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.