Acest eveniment a avut loc in data de 5 Sep 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 5 septembrie 2014, trupa Byron va susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti, începând cu ora 21:30. Pentru a doua oară la Hard Rock Cafe, byron deschid seria de concerte BestMusic Live Concerts din această toamnă, ce conţine peste 25 de show-uri live.

În cei 7 ani, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte măreţe, nemaivorbind de numărul mare de concerte susţinute la festivaluri de renume sau în cluburi. byron au susţinut în 2013 turneul naţional intitulat sugestiv „30 de secunde de turneu”, onorând moştenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, „30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faimă”.

Pe lângă albumul „30 de secunde de faimă”, cu piese proprii şi texte traduse de 6 fingers şi Dan Byron, trupa a lansat în 2011 şi albumul „Perfect”.

Bilete byron la Hard Rock Cafe

Biletele pentru concertul byron din Hard Rock Cafe, din 5 septembrie 2014, se găsesc în reţeaua IaBilet sau online pe www.iabilet.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului, la intrare, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
VIP (cu loc la masă în faţa scenei)* 50 lei cumpără bilete
Acces general 40 lei cumpără bilete

Numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri.

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat şi rezervarea de locuri la masă. Acestea se alocă în funcţie de cumpărarea biletelor aşa că dacă iţi cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri.