Acest eveniment a avut loc in data de 13 Jun 2013.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 13 iunie 2013, începând cu ora 21:00, Butterflies in My Stomach vor concerta în Control Club din Bucureşti. Invitaţii serii sunt Loungerie II. De warm up se va ocupa Tibacu.

Butterflies in My Stomach (BiMS) este una dintre cele mai cunoscute, respectate şi dorite formaţii de nu-jazz, funk, şi acid-jazz din România. Încă de la început, trupa a avut numeroase concerte în majoritatea cluburilor din România, dar şi participări la cele mai importante festivaluri.

Primul album Butterflies in My Stomach, lansat în 2011, „Magic Store”, înseamnă o premieră discografică românească a unui stil muzical complex si elevat.

În primul an de activitate cei 6 membri Loungerie II au reuşit să susţină independent realizarea a 2 videoclipuri, lansarea unui EP de 6 piese, peste 50 de concerte, participări la Festivaluri de jazz, de alternative, concerte în puburi istorice de jazz, rock şi experimental, pe scene de teatru şi în galerii de artă. Pentru anul acesta Andreea Tincea şi colegii săi pregătesc un nou EP.

Preţul unui bilet de intrare va fi de 20 lei.