Sâmbătă, 27 mai 2017, de la ora 17:00, B.U.G. Mafia, una dintre cele mai iubite, apreciate şi emblematice trupe hip hop de la noi, susţine un concert-eveniment la Arenele Romane din Bucureşti. Sub deviza „Românie, fă gălăgie!”, Tataee, Caddillac şi Uzzi vor prezenta un show dedicat în totalitate fanilor: #CeiMaiTariFani. Show-ul va fi deschis de Grasu XXL, C.T.C. şi Killa Fonic.

Program concerte

17:00 – Acces public
17:15 – DJ Oldskull
19:15 – Killa Fonic
19:45 – C.T.C.
20:30 – Grasu XXL
21:30 – B.U.G. Mafia

Înfiinţată în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragoş Vlad Neagu) şi Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat, încă de la început un fenomen cu impact major atât asupra muzicii, cât şi asupra societăţii româneşti. Trupa s-a impus rapid pe scena hip hop autohtonă.

Pe parcursul a peste 20 de ani de carieră muzicală, B.U.G. Mafia a lansat 10 albume de studio, două materiale Best Of (alături de un DVD), 6 maxi single-uri şi 13 videoclipuri, cu fiecare dintre aceste produse, trupa a reuşit să îşi reconfirme statutul şi să îşi consolideze baza de fani dedicaţi. În această direcţie, baieţii de la B.U.G. Mafia au oferit gratuit materialele discografice fanilor, prin intermediul propriilor canale online de distribuţie.

Concertul pe care B.U.G. Mafia îl va susţine pe 27 mai 2017 la Arenele Romane din Bucureşti reprezintă, de asemenea, un semn de mulţumire adus fanilor care le-au fost alături de la început şi care au susţinut trupa şi genul muzical pe care îl reprezintă, un gen nu de puţine ori incomod prin mesajul puternic social al pieselor.

Bilete B.U.G. Mafia la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care B.U.G. Mafia îl va susţine pe 27 mai 2017 la Arenele Romane din Bucureşti pot fi achiziţionate de din reţeaua Iabilet şi online de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie perioada de achiziţie şi poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Early Bird Presale La intrare
Premium* 145 lei 175 lei 195 lei bilete
Golden Ring* 85 lei 105 lei 125 lei bilete
Acces General 45 lei 60 lei 75 lei bilete

*Premium – loc în tribună CD cu autograf acces prioritar şi acces la bar VIP
*Golden Ring – fără loc în faţa scenei

De asemenea, primii 100 de fani care îşi vor cumpără bilete vor primi câte un cadou din partea trupei: o sesiune de meet & greet (10 fani), acces la soundsheck (10 fani), acces Early Entry (20 de fani), postere cu autograf (30 de fani), CD-uri cu autograf (30 de fani).

Pentru fanii care îşi doresc să fie mai aproape de trupă, s-au pus în vânzare şi suplimete VIP. Acestea sunt valabile doar cu bilet cumpărat.

Categorie Supliment VIP Preţ
Early Entry 80 lei cumpără
Soundcheck 200 lei cumpără
Backstage Tour 450 lei cumpără
After Show Meet & Greet 2500 lei cumpără
  • Early Entry include: Early Entry Badge laminat, poster cu autograf
  • Soundcheck include: Early Entry Badge laminat, poster cu autograf, acces la probele de sunet
  • Backstage Tour include: Early Entry Badge laminat, poster cu autograf, acces la probele de sunet Backstage tour & meet & greet
  • After Show Meet & Greet include: Early Entry Badge laminat, poster cu autograf, acces la probele de sunet, backstage tour & meet & greet, after show Backstage Complimentary Drinks & Finger Food, transport VIP spre/de la show din Bucureşti

Reguli de acces

ATENŢIE: Accesul nu este recomandat persoanelor sub 15 ani! Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandăm ca persoanele sub 18 ani să fie insoţite de un adult.

Organizatorii roagă publicul să nu vina la concert cu: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, umbrele (în caz de ploaie se accetpă pelerine), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale. Organizatorii nu vor stoca sau păzi obiectelor interzise.

Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete.

Accesul în zonele A şi B se face pe baza brăţării primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces şi in Zona C a arenei. Posesorii de bilete din Zona C nu vor primi brăţară. Zona C se află exact în spatele zonei B şi asigură acces şi pe scaunele din Arenele Romane, mai puţin sectoarele K şi E, care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun, dar spectatorii pot cobori în Arenă în zona B sau C. Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii, acestea neavând numere alocate.

Concertul B.U.G. Mafia la Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.