Acest eveniment a avut loc in data de 9 Dec 2017.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 9 decembrie 2017, de la ora 20:00, Bucovina susţine un concert la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Evenimentul este unul dintre cele mai aşteptate în rândul iubitorilor de metal. Trupele Stonelight şi E-an-na cântă în deschidere.

Bucovina este o trupă de folk metal ce a fost înfiinţată în anul 2000, la Iaşi. „Ceasul aducerii-aminte” (2006), „Sub stele” (2013) şi „Nestrămutat” (2015) sunt cele trei albume de studio pe care formaţia le-a lansat până în prezent, alături de EP-ul „Duh” (2010). De-a lungul timpului, Bucovina a fost mereu apreciată în rândul iubitorilor de metal, fiind o prezenţă constantă la festivalurile de profil.

„Spune tu, Vânt”, „Straja” şi „Mestecăniş” sunt doar câteva dintre cele mai iubite piese ale trupei.

Stonelight este o trupă de heavy metal, înfiinţată în Bucureşti în 2013. După trei ani de activitate în lumea muzicii, formaţia a lansat albumul de debut, „Into the Unknown” (2016). „Sound Of The Unknown”, „Insanity”, „In My Dream” şi „The Fear” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului.

Trupa de folk metal E-an-na a luat fiinţă în 2014, la Sibiu. Un an mai târziu, trupa a câştigat premiul METALHEAD la categoria Best Metal Newcomer, iar în 2017 au ajuns la Wacken unde au ocupat locul 2 în cadrul Wacken Metal Battle. „Sârbă Ciobănească”, „Epitaf”, „Codru”, „Tinca Popii” şi „Jiana” se numără printre cele mai cunoscute piese ale formaţiei.

Bilete Bucovina la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Bucovina îl susţine pe 9 decembrie 2017 la Arenele Romane din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ presale Preţ normal La intrare
Acces General 50 lei 55 lei 60 lei bilete

Pentru acest eveniment au fost puse în vânzare 200 de bucăţi de „Bucovina Fanpack” la preţul de 35 de lei, valabile doar cu un bilet cumpărat. Pachetul include: afiş color cu autograf, brăţară textilă cu logo şi acces în zona de concert cu 30 de minute înaintea celorlalţi.

Concertul Bucovina este un eveniment organizat de METALHEAD şi Ţara de Sus.