Acest eveniment a avut loc in data de 29 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 29 septembrie 2016, de la ora 21:30, Bosquito susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Bosquito s-a înfiinţat în anul 1999, iar în scurt timp a devenit cea mai îndrăgită formaţie de rock latin din ţară. Trupa a debutat cu albumul eponim, „Bosquito” (2000), iar două cântece de pe disc au fost lansate ca single: „Pas cu pas în 2000” şi „Ţigano”.

În paralel, grupul a început să cânte într-o serie de concerte şi a devenit în scurt timp un fenomen live, fapt ce a determinat majoritatea publicațiilor de muzică să-i desemneze ca fiind „Cea mai bună reprezentaţie live”, între anii 2002-2004.

La începutul lui 2005, Bosquito decide să părăsească piaţa din România, şi se stabileşte pentru o perioadă în S.U.A. După câţiva ani, în care trupa scrie piese în limba engleză, înregistrează şi concertează în Los Angeles sub numele de Acoustic Bullet, revine în ţară cu piesa „Întuneric în culori”. În 2014, trupa a lansat albumul „Babylon”, de pe care au extras single-ul „Prieteni”. Materialul a fost promovat printr-o serie de concerte care a inclus şi spectacolul de la Cinema Patria din Bucureşti, în noiembrie 2014.

Formaţia a lansat până în prezent 5 albume: „Bosquito” (2000), „Sar scântei” (2001), „Cocktail Molotov” (2003), „Fărâme din soare” (2004) şi „Babylon” (2014). Printre cele mai cunoscute piese ale formaţiei se numără: „Aşa că beau”, „Hopa Hopa”, „Pepita”, „Două mâini” şi „Când îngerii pleacă”. De-a lungul carierei, trupa a participat la mai multe festivaluri şi evenimente importante din ţară, printre care şi concertul Shakirei de la Bucureşti, unde a cântat în deschidere.

Bilete Bosquito la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Bosquito de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 29 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces general – loc la masă 50 lei cumpără bilete
Fără loc 50 lei cumpără bilete

Concertul Bosquito de la Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.