Acest eveniment a avut loc in data de 19 Oct 2019.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 19 octombrie 2019, de la ora 19:00, trupa Bosquito concertează la Arenele Romane din Bucureşti, cu ocazia lansării unui nou album, un material discografic ce va avea un sound diferit, electric, dar care păstrează spiritul care a consacrat trupa.

Fondată în Braşov, la sfârşitul anului 1999, de solistul Radu Almăşan, Bosquito abordează un fusion de rock şi latino, cu o gamă largă de influenţe, de la muzică ţigănească, balcanică, până la elemente simfonice şi hard rock. „Pas cu pas” şi „Ţigano” sunt primele melodii lansate de trupă, iar „Pepita”, „Hopa Hopa” şi „Două mâini” sunt single-urile care au adus succesul comercial pentru Bosquito.

La începutul anului 2005 trupa pleacă în S.U.A., unde scriu piese în limba engleză, fac înregistrări şi concertează în Los Angeles sub numele de Acoustic Bullet. Tot în aceeaşi perioadă, se formează trupa indie-rock Madame Hooligan, ce s-a bucurat de o largă apreciere în Los Angeles. În paralel, solistul reia activitatea trupei Bosquito şi susţine concerte pentru comunitatea de români din America.

Radu Almăşan revine în ţară în 2010 şi lansează melodia „Tobogan”, iar în 2011 lansează piesa „Întuneric în culori”, în colaborare cu Ovidiu Lipan Ţăndărică. Printre albumele lansare până în prezent de trupă, se regăsesc: „Bosquito” (2000), „Sar scântei” (2002), „Cocktail Molotov” (2003), „Fărâme din soare” (2004) şi „Babylon” (2014).

Bilete Bosquito la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Bosquito de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 19 octombrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Fansale Early Bird Presale Preț La intrare
Acces General 59 lei 69 lei 79 lei - 90 lei bilete
Golden Circle 89 lei 99 lei 109 lei - 120 lei bilete
Meet & Greet - - - 199 lei - bilete

Early Bird – primele 100 de bilete
Golden Circle – 300 de locuri
Meet & Greet – 50 de suplimente, care conțin bilet la Golden Circle, poster cu autograf, acces cu 30 de minute mai devreme în locație și poză cu trupa.
Toate biletele sunt cu loc in picioare.

Concertul are loc în cort încălzit.

Concertul Bosquito de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către BestMusic Live Concerts.