Joi, 16 noiembrie 2023, de la ora 19:00, Bonnie Tyler susține concertul „40 years, Total Eclipse of the Heart” la Sala Palatului din București, în cinstea aniversării a 40 de ani de la lansarea hitului legendar „Total Eclipse of the Heart”.

Celebra cântăreață britanică Bonnie Tyler este cunoscută ca una dintre cele mai bune voci ale ale anilor ’70 – ’80, cu un timbru inconfundabil și capodopere muzicale rămase în mentalul colectiv. „Holding Out for a Hero”, „It’s a Heartache”, dar si piesa aniversată, „Total Eclipse of the Heart”, single care s-a vândut pe glob în șase milioane de exemplare și a fost certificat aur în SUA de Recording Industry Association of America (RIAA) sunt doar câteva dintre hiturile care vor fi cântate la unison în concertul din 16 noiembrie.

Popularitatea artistei britanice a început odată cu lansarea albumului „The World Starts Tonight” în 1977 și lansarea single-urilor „Lost in France” și „More Than a Lover”. Single-ul „It’s a Heartache” (1977) a ocupat locul patru in topul UK Singles Chart și locul trei în US Billboard Hot 100. Pentru hitul „Total Eclipse of the Heart” a colaborat cu Jim Steinman, producător și songwriter.

Ca recunoaștere a serviciilor aduse muzicii, artista a fost distinsă cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului britanic.

Bilete Bonnie Tyler la Sala Palatului din București

Biletele la concertul Bonnie Tyler – „40 years, Total Eclipse of the Heart”, din data de 16 noiembrie 2023, la Sala Palatului, pot fi achiziționate în rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro, la următoarele categorii de preț, în funcție de amplasarea locului în sală:

  • VIP – 313,23 lei
  • Categoria 1 – 281,8 lei
  • Categoria 2 – 229,42 lei
  • Categoria 3 – 198 lei
  • Categoria 4 – 156, 09 lei
  • Categoria 5 – 114,19 lei

Concertul Bonnie Tyler de la Sala Palatului este organizat de Media Group Services International.