Marţi, 9 iulie 2019, de la ora 19:30, Billy Corgan (Smashing Pumpkins) concertează la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul face parte din cadrul turneului „European Solo Tour”.

Iniţial concertul a fost anunţat pentru data de 8 iulie, dar din cauza unor schimbari de ultim moment în programul lui Billy Corgan, concertul a fost reprogramat pentru 9 iulie, tot la Arenele Romane. Biletele deja cumpărate rămân valabile pentru noua dată.

Cunoscutul interpret, compozitor şi solist, Billy Corgan, vine la Bucuresti pentru un show exclusiv, unde va prezenta live hiturile trupei care l-a consacrat, dar şi piese din cariera sa solo. Turneul său solo acustic în Europa va începe pe 17 iunie, în Glasgow, Scoţia şi se va încheia cu show-ul de la Bucureşti.

Câştigător a două premii Grammy, Billy a lansat al doilea său album solo, „Ogilala”, în 2017. Albumul redă vocea inconfundabilă a lui Corgan şi o linie melodică domoală, dar bogată, când vine vorba de chitară acustică, pian şi alte instrumente cu coarde.

William Patrick Corgan este cântareţ, compozitor, producător şi solistul cunoscutei formaţii de rock alternativ, The Smashing Pumpkins. Înfiinţată în Chicago (1988), trupa a lansat albumul de debut „Gish” în 1991. A cunoscut succesul în 1993 cu albumul „Siamese Dream”, care a primit 3 Discuri de Platină şi cu albumul „Mellon Collie and the Infinite Sadness” (1995), care a primit 10 Discuri de Platină.

După desfinţarea trupei în 2000, Billy Corgan a pus bazele trupei de rock alternativ Zwan, înainte de a lansa albumul său de debut „The Future Embrace”. În 2005 a reformat The Smashing Pumpkins. Cu peste 30 de milioane de albume vândute, premii MTV Video Music şi American Music, dar şi cu două premii Grammy, trupa rămâne una dintre cele mai influente formaţii de alternativ din toate timpurile.

Bilete Billy Corgan de la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Billy Corgan de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 9 iulie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Earlybird Presale La intrare
Categoria A 119 lei 139 lei 150 lei bilete
Categoria B 89 lei 109 lei 130 lei bilete
Categoria C 69 lei 89 lei 100 lei bilete

Earlybird: doar 300 de bilete.

  • Categoria A – loc pe scaun în sectoarele K şi E; include brăţara textilă cu artistul, poster color şi acces în locatie cu 30 de minute mai devreme
  • Categoria B – fără loc, în faţa scenei; include braţara textilă cu artistul
  • Categoria C – cu loc sau fără loc în spatele categoriei B
Harta Concert Billy Corgan Arenele Romane Bucureşti

Concertul Billy Corgan de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către METALHEAD.