Acest eveniment a avut loc in data de 27 Mar 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 27 martie 2017, de la ora 20:00, Bill Laurance, pianist şi membru fondator al trupei Snarky Puppy, concertează în Club Control din Bucureşti, în cadrul seriei de concerte Jazz Nouveau. Bill Laurance a concertat pentru prima oară în România în 2013, alături de colegii de la Snarky Puppy.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul european pe care britanicul Bill Laurance îl susţine alături de Felix Higginbottom (percuții), Chris Hyson (bas) şi Joshua Blackmore (tobe).

Talentul pentru muzica clasică şi studiile muzicale urmate din fragedă copilărie l-au transformat într-un muzician profesionist la vârsta de numai 14 ani. Nu e de mirare că artişti consacraţi precum Morcheeba, David Crosby, Salif Keita, Bobby McFerrin, Susana Baca, Laura Mvula, Musiq Soulchild şi The Metropole Orchestra l-au invitat să cânte alături de ei în turneele lor din întreaga lume.

Până în prezent, Bill Laurance a lansat patru albume solo care îmbină diferite stiluri muzicale, precum jazz, pop, funk, muzică electronică şi chiar acorduri inspirate din muzica tradiţională africană, toate îmbrăcate într-un groove irezistibil. Ultimele realizări ale artistului sunt albumul „Aftersun” (2016) şi un live CD/DVD pe care l-a înregistrat în legendara Union Chapel din Londra, unde i-a avut alături pe Michael League la bas și Robert Sput Searight la tobe, colegii săi nu mai puțin celebri din Snarky Puppy.

Şi pentru că talentul său muzical nu putea rămâne nerăsplătit, Bill Laurance a câștigat două premii Grammy cu Snarky Puppy în 2014 și 2015, premiul Breakthrough acordat de JazzFM şi a fost nominalizat la MOBO Best Jazz Act, în 2016.

Bilete Bill Laurance în Club Control din Bucureşti

Biletele pentru concertul Bill Laurance Club Control din Bucureşti, de pe 27 martie 2017, pot fi achiziţionate la preţul de 50 lei online pe www.eventbook.ro.