Acest eveniment a avut loc in data de 8 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 8 martie 2013, începând cu ora 19:00, Bianca Ionescu va susţine concertul Tea Time în Aula Bibliotecii Naţionale din Bucureşti. Invitaţi: Florin Budnaru, Anton Zidaru şi Cezar Bălan. În cadrul recitalului Tea Time vor participa şi soliştii de balet Diana Ferencz şi Relu Dobrin

Concertul Tea Time susţinut de Bianca Ionescu are loc cu ocazia Zilei Femeii şi cuprinde piese din repertoriul internaţional, ca ”Padam, padam”, ”Sabor a mi”, ”Parole, parole”, ”Big spender” sau ”Caruso”, alături de piese celebre româneşti, dar şi compoziţii proprii ale solistei.

Bianca Ionescu este prim-solistă a Teatrului Naţional de Operetă, absolventă a Conservatorului de Muzică din Bucureşti la clasa de Canto a Artei Florescu şi Doctor în muzică, în domeniul Operetei româneşti, din 2005.

Bilete concert Bianca Ionescu – Tea Time

Biletele pentru concertul Bianca Ionescu – Tea Time se pot achiziţiona la preţul de 20 lei online pe www.bilete.ro cu livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României şi de la oficiile Poştei Române semnalizate „Aici Bilete.ro”.