Marţi, 15 noiembrie 2016, de la ora 20:00, trompetistul Avishai Cohen concertează la Sala Radio din Bucureşti, în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album al său, „Into the Silence” (2016), în cadrul seriei de concerte Jazz Syndicate Live Sessions.

Noua sa producţie discografică a fost primită cu entuziasm de către fani şi reprezintă o reflecţie asupra ultimelor momente din viaţa tatălui său. Materialul este o colecţie de compoziții expansive şi impresioniste, care vor fi interpretate de trompetistul Avishai Cohen alături de pianistul Yonathan Avishai, basistul Yoni Zelnik şi toboşarul Johnathan Blake.

Avishai Cohen s-a născut la Tel Aviv, în Israel, şi a crescut într-o familie de muzicieni. La vârsta de 8 ani a început să ia lecţii de trompetă, iar doi ani mai târziu cânta împreună cu trupa Rimon Big Band. Mai târziu, Avishai a însoţit Orchestra Filarmonică din Israel în mai multe turnee. După ce a terminat o şcoală de profil din Boston, muzicianul s-a mutat la New York, acolo unde a început să colaboreze cu Jason Lindner şi Omer Avital.

În 2003, şi-a lansat primul album, „The Trumpet Player”, o producţie la care a colaborat cu artişti de jazz de renume. Au urmat apoi alte materiale de succes, precum „After The Big Rain”, „Flood” şi „Seven”. Printre cele mai cunoscute piese interpretate de artist se numără: „Get Blue”, „Simplicity” şi „You In All Directions”. De-a lungul carierei, Cohen a colaborat cu nume mari din industria muzicală, precum: Claudia Acuna, Keren Ann şi Bobby Hutcherson.

Bilete Avishai Cohen la Sala Radio din Bucureşti

Biletele la concertul trompetistului Avishai Cohen la Sala Radio din Bucureşti, de pe 15 noiembrie 2016, se pot achiziţiona din reţeaua Eventim şi online, de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria 1 185 lei cumpără bilete
Categoria 1A 165 lei  cumpără bilete
Categoria 2 145 lei  cumpără bilete
Categoria 2A 135 lei  cumpără bilete
Categoria 3 115 lei  cumpără bilete
Categoria 3A 105 lei cumpără bilete

Concertul Avishai Cohen la Sala Radio din Bucureşti este organizat de Jazz Syndicate Live Sessions.