Acest eveniment a avut loc in data de 26 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 26 octombrie 2017, de la ora 20:00, la Happy Cinema din Bucureşti, se difuzează concertul Avicii – „True Stories”. Durata filmului este de 120 de minute, fiind compus dintr-un film documentar de 90 de minute şi transmisiunea unui concert înregistrat de 30 de minute.

Filmul spune povestea DJ-ului fenomen, nominalizat la premiile Grammy, Avicii sau Tim Bergling, pe numele său real. Nimeni nu se aștepta ca un tânăr de 28 de ani să ajungă superstarul muzicii electronice şi să cucerească topurile la nivel internaţional. Avicii a surprins o lume întreagă cu hiturile sale care au făcut înconjurul lumii şi care i-au adus deja numeroase premii.

Documentarul propune un portret intim al artistului și redă călătoria sa pe parcursul a patru ani, de la debut până la succesul internațional, fără să neglijeze provocările prin care a trecut și problemele pe care acesta le-a întâmpinat inclusiv în ceea ce privește sănătatea fizică și psihică. Apropiat și sincer, filmul îl prezintă în lumini diferite: de la mega spectacolele de acasă din Stockholm, susţinute în fața a 80.000 de persoane, până la mai multe interviuri intime, unde el vorbește despre provocările care i-au afectat cariera.

„Am vrut să fac un film extrem de sincer despre Tim ca personă, nu doar ca Avicii. Să fii un superstar mondial nu e așa ușor cum pare pe Instagram”, declară regizorul filmului, Levan Tsikurishvili.

Cu ajutorul contribuțiilor unor artiști precum Tiesto, David Guetta și Chris Martin sau Wyclef Jean, True Stories devine un document important și o explorare a naturii și presiunilor impuse de intensitatea faimei din punctul de vedere al artiștilor.

Avicii este unul dintre cei mai cunoscuţi DJ-i şi producători muzicali din lumea întreagă. Până în prezent, tânărul a lansat două albume: „True” şi „Stories”, care alcătuiesc împreună numele filmului documentar. „Wake Me Up”, „You Make Me”, „X You”, „Hey Brother”, „Addicted to You”, „The Days”, „The Nights”, „Levels” şi „Waiting for Love” se numără printre cele mai cunoscute piese ale sale. De-a lungul carierei, Avicii a colaborat cu diverşi artişti internaţionali printre care: Rita Ora, Coldplay şi Nicky Romero.

Bilete Avicii – „True Stories” la Happy Cinema din Bucureşti

Biletele pentru concertul Avicii – „True Stories”, care poate fi vizionat la Happy Cinema din Bucureşti, pe 26 octombrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţul de 50 de lei.

Categorie Preţ
Acces general 50 lei bilete