Acest eveniment a avut loc in data de 6 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 6 aprilie 2013, începând cu ora 20:00, trupa Arifa va susţine un concert la Sala ArCuB din Bucureşti.

Trupa Arifa a luat fiinţă acum 3 ani la Amsterdam, oraşul care a reunit cei patru muzicieni cu origini din România, Turcia, Germania şi Olanda, fiecare contribuind la structura trupei cu elemente din moştenirea muzicală „de acasă”.

Arifa propune o formulă originală de valorificare a performanţelor unor vechi instrumente, precum ud-ul (cobză turcească) sau spectaculoasele instrumente de percuţie, de origine africană şi orientală şi a spiritului muzical contemporan – reprezentat de pian, clarinet ori saxofon.

Piesele constituie o îmbinare rafinată, bine proporţionată, de ritm şi sunet, ce cucereşte publicul prin aranjamente inspirate, diversitate de compoziţie şi neconvenţional.

Mehmet Polat este compozitor şi solist născut în Turcia şi a studiat folk-ul Anatolian, muzica arabă şi indiană. Promovează noi forme de abordare a instrumentului său preferat: ud (cobză turcească).

Franz von Chossy s-a născut în Germania şi cântă la pian demonstrând valenţele inepuizabile ale acestui instrument, de la piano classic, la jazz şi swing, partituri moderne sau muzică tradiţională.

Sjahin During este producător şi profesor de muzică, iar ca solist a concertat în toate marile oraşe ale lumii – uimind publicul cu instrumentele folosite: tobe Bata, Cajon, Darabuka şi multe altele.

Alex Simu cântă la saxofon, clarinet şi în acelaşi timp este tenor dar şi promotor al muzicii electronice.

Bilete concert Arifa la Sala ArCuB

Biletele pentru concertul Arifa de la Bucureşti sunt disponibile de la 1 februarie 2013 la Casa de Bilete ArCuB şi online pe bilete.arcub.ro şi se găsesc la următoarele categorii de preţuri:

Categoria I: 35 lei
Categoria II: 26,50 lei
Categoria III: 15,90 lei (elevi şi studenţi)