Acest eveniment a avut loc in data de 20 Sep 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 20 septembrie 2017, de la ora 20:00, suedezii de la Arch Enemy concertează pe scena Open Air a clubului Quantic din Bucureşti. Concertul trupei face parte din turneul de promovare a celui mai recent album „Will to Power” (2017). Trupa Jinjer (Ucraina) cântă în deschidere.

Program concert Arch Enemy

19:00 – Acces public
19:30 – 20:15 – Jinjer
20:45 – 22:15 – Arch Enemy

Proiectul Arch Enemy a debutat în 1996 şi, iniţial, a fost alcătuit din membrii unor trupe importante la acea vreme: Carcass, Armageddon, Mercyful Fate, Carnage şi Spiritual Beggars. Succesul comercial a coincis cu venirea solistei Angela Gossow în trupă, în anul 2000.

O schimbare majoră a apărut în 2014, atunci când Angela Gossow a predat ştafeta Alissei White Gluz, cu care Arch Enemy a lansat albumul „War Eternal” (2014) şi „As the Stage Burn” (2017), un material live deosebit. Stilul muzical al trupei este melodic death metal, cu influenţe de progresiv metal.

Aplaudată de fani şi apreciată de critici pentru aportul pe care trupa l-a avut în metalul extrem, cu 10 albume de studio la activ, Arch Enemy a urcat pe scenele celor mai mari festivaluri de gen din Europa.

Trupa Jinjer a fost înfiinţată în 2009, dar o dată cu venirea solistei Tatiana Shmaylyuk, şi-a câştigat titlul de cea mai bună trupă de metal din Ucraina. Cu un stil muzical care cuprinde elemente de groove şi progresiv metal, cu influenţe precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage sau Death, membrii trupei sunt dedicaţi în totalitate muzicii pe care o creează.

Până în prezent, trupa are la activ 3 albume de studio, cel mai recent „King of Everything” (2016) a fost lansat sub egida casei de discuri Napalm Records.

Bilete Arch Enemy în Club Quantic din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Arch Enemy îl va susţine pe 20 septembrie 2017 în Clubul Quantic din Bucureşti, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro şi din reţeaua iaBilet, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie şi poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Early Bird Presale 1 Presale 2 La intrare
Golden Circle 90 lei 100 lei 110 lei 120 lei bilete
Acces General 75 lei 85 lei 90 lei 100 lei bilete

Early Bird, până pe 15 iulie 2017
Presale 1, până pe 15 august 2017
Presale 2, până pe 20 septembrie 2017

Reguli de acces şi obiecte interzise

Intrarea în club se face dinspre Şoseaua Grozăveşti, iar accesul în perimetrul evenimentului se face prin interiorul clubului şi este permis doar în baza unui bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi câte o brăţară specială cu care vor intra în zona dedicată. Posesorii de bilete Acces General nu vor primi brăţară. Având în vedere că show-ul va fi în spaţiu Open Air, fumatul va fi permis în zona de concert.

Hartă concert Arch Enemy în Club Quantic din Bucureşti

Accesul minorilor, inclusiv cei sub 14 ani, este permis pe bază de bilet şi doar dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie). Se recomandă utilizarea căştilor speciale pentru proţectia auzului copilului.

Este interzis în zona de concert accesul cu: arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi şi alimente din exteriorul locaţiei, materiale inflamabile, canistre pe gaz sau maşini de gătit de orice fel, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie. Nu vor fi puse la dispoziţie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare.

Vânzarea de produse nu se va face pe jetoane ci cu bani cash. Clubul dispune de garderobă.

Concertul Arch Enemy la Bucureşti este un eveniment marca METALHEAD organizat de Bestmusic Live Concerts.