Marți, 29 octombrie 2019, de la ora 19:00, Apocalyptica susţine concertul „Plays Metallica by Four Cellos” la Arenele Romane din Bucureşti.

În cadrul evenimentului „Plays Metallica By Four Cellos”, Apocalyptica va cânta integral materialul care i-a consacrat, alături de alte hituri celebre. Albumul de debut a fost lansat în 1996 şi reprezintă o adevărată operă rock care a influenţat industria muzicală. Alături de piesele de pe album, trupa de finlandezi va cânta şi reinterpretări ale melodiilor „Battery”, „Nothing Else Matters” şi „Seek and Destroy”.

Apocalyptica s-a remarcat pe piaţa muzicală ca o formaţie-tribut Metallica, ulterior găsindu-şi un stil propriu de interpretare. Stilul lor are influenţe heavy-metal, dar la baza lui stă muzica clasică, trei dintre membri fiind absolvenţi ai Conservatorului Sibelius din Helsinki. Trupa abordează piese exclusiv instrumentale, iar de-a lungul carierei sale a colaborat şi cu artişti precum Max Cavalera, Ville Valo, Corey Taylor, Cristina Scabbia, Adam Gontier şi Nina Hagen.

Până în prezent, formaţia a lansat opt albume de studio şi a vândut peste 2 milioane de albume. Pe lângă piesele trupei Metallica, artişii au adăugat şi cover-uri Faith No More, Sepultura şi Pantera în playlist-ul lor. „Shadowmaker”, cel mai recent material discografic apărut pe piaţa muzicală, aduce în plus o nouă colaborare cu vocalistul american Franky Perez.

Bilete Apocalyptica la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Apocalyptica, de pe 29 octombrie 2019 de la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Early Bird Presale 1 Presale 2 La intrare
Acces General 109 lei lei 119 lei 129 lei 150 lei   bilete
Golden Circle 155 lei lei 175 lei 185 lei 200 lei bilete

Early Bird – primele 200 de bilete
Presale 1 – 300 de bilete
Golden Circle – 400 de bilete
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit dacă sunt însotiți de un adult posesor de bilet valabil.

Concertul are loc în cort încălzit.

Concertul Apocalyptica – „Plays Metallica by Four Cellos” este organizat de BestMusic Live Concerts şi METALHEAD.