Joi, 22 septembrie 2016, Antimatter va urca pe scena Hard Rock Cafe din Bucureşti pentru a susţine un concert pentru promovarea celui mai recent album, „The Judas Table”.

După prezenţa la METALHEAD Meeting 2015, Antimatter revine în România pentru a susţine un concert în care va cânta atât piesele care au consacrat-o, cât şi melodii de pe noul album.

Cel mai recent album, „The Judas Table” combină experienţa obţinută din diferitele perioade muzicale prin care au trecut britanicii, la care se adaugă şi puternice accente de new wave. Albumul a primit nota maximă de la presa de specialitate, inclusiv de la Prog Magazine UK.

Înfiinţată în Liverpool, în 1997 de Mick Moss şi Duncan Patterson, formaţia a lansat până în prezent 6 albume de studio şi 2 albume live. De-a lungul carierei, Antimatter a trecut prin mai multe stiluri muzicale, de la trip hop la acustic rock, prin evidenţierea tot mai clară a unui sound melancolic ambiental.

Bilete Antimatter la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Antimatter de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 22 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă:

Categorie Preţ
VIP (nr limitat 80 de bilete) 55 lei cumpără bilete
Acces General (loc la masă) 39 lei cumpără bilete
Fără loc (în picioare) 39 lei cumpără bilete

În ziua evenimentului, biletele de la categoria Acces General vor avea preţul de 50 de lei.

Concertul Antimatter de la Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.