Acest eveniment a avut loc in data de 9 May 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 9 mai 2013, începând cu ora 21:00, Sarmalele Reci va susţine un concert ce marchează cei 20 de ani de carieră în Hard Rock Cafe din Bucureşti. Evenimentul este punctul culminant al turneului naţional Anul douăzeci.

CONCURS: Câştigă o invitaţie la Sarmalele Reci!

iConcert.ro şi Sprint Media te invită la concurs. Completează formularul de mai jos până joi, 9 mai 2013, ora 12:00 şi poţi câştiga una dintre cele trei invitaţii pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Vă mulţumim tuturor pentru participare! 

Câştigătorii sunt: Nicolaescu Cătălina, Ghiorghiu Dan şi Marin Emilia Valentina! Felicitări!


Muzica marca Sarmalele Reci reprezintă un univers aparte, cu mesaje sociale şi accente ironice, liric şi plin de romantism pentru alţii. O generaţie întreagă a crescut şi şi-a petrecut tinereţea cu muzica Sarmalelor Reci, iar acum la momentul maturităţii trupei este timpul regăsirii cu universul specific, dar şi al descoperirii de noi piese, personaje sau stări.

Personaje binecunoscute, precum „Violeta”, „Gaşca de la bloc”, „Mona”, „Ana are mere” sau „Blonda din blocul meu” vor fi recreate de vocea inconfundabilă a lui Zoltan Andras, susţinută de chitara magică a lui Emil Viciu, de tobele lui Gabi Dragan, basul lui Vlady Sateanu şi clapele lui Mircea Horvath.

Bilete concert Sarmalele Reci în Hard Rock Cafe

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro şi la Hard Rock Cafe la preţul unic de 40 de lei şi asigură şi loc la masă.