Acest eveniment a avut loc in data de 5 Oct 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 5 octombrie 2013, începând cu ora 20:00, cea mai iubită cântăreaţă de fado a Portugaliei, Ana Moura va susţine un concert la Teatrul Naţional din Timişoara.

Cântăreaţa portugheză Ana Moura este cea mai tânără fadistă care a fost nominalizată vreodată pentru premiul olandez muzical Edison Award, iar pasiunea intensă a acesteia pentru acest gen muzical a propulsat-o direct în topuri. Printre piesele cele mai cunoscute ale artistei se numără: „Até ao Verão”, „O Fado da Procura”, „Leva-me aos Fados”.

Fado este cea mai recunoscută muzică a Portugaliei şi exprimă o serie de emoţii: singurătate, melancolie, dor şi chiar o viziune fatalistă asupra soartei. Muzica fado stârneşte un val de emoţii puternice şi te farmecă pe loc.

Succesul Anei Moura a venit odată cu lansarea albumului „Para Alem da Saudade” (2005), care a stat 70 de săptămâni în topuri şi a câştigat premiul Amalia Rodrigues. Cu cel de al patrulea album, „Leva-me aos Fados” (2009), artista l-a cucerit definitiv şi pe Prince. După ce a ascultat-o într-un concert la Paris, Prince a invitat-o să cânte alături de el la festivalul Super Bock Super Rock. Împreună au interpretat o versiune portugheza a cantecului „Walk in Sand” şi tradiţionalul fado „Vou Dar de Beber a Dor”.

Bilete Ana Moura la Timişoara

Biletele pentru concertul Ana Moura de la Timişoara pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Categoria Preţ
Categoria I 190 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei  cumpără bilete
Categoria III 130 lei  cumpără bilete
Categoria IV 110 lei  cumpără bilete
Categoria V 80 lei  cumpără bilete
Categoria VI 50 lei  cumpără bilete
Loc în picioare 90 lei  cumpără bilete

Concertul este organizat de agenţia Amprenta Advertising şi face parte dintr-un turneu care va mai cuprinde şi oraşele Bucureşti şi Cluj-Napoca.