Acest eveniment a avut loc in data de 10 May 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 10 mai 2015, de la ora 20:00, Ane Brun, va susţine un concert solo în premieră în România, la Sala Radio din Bucureşti. Însoţită doar de visuals, în setlist-ul concertului ar putea să apară cover-uri neaşteptate după Bjork, Alphaville, Cindy Lauper sau PJ Harvey.

Singurul lucru rece pe care îl aduce Ane Brun din Norvegia e chitara. Acustică şi minimală, cântăreaţa nordică aprinde scena cu o sensibilitate unică. Piesele sale folk sunt profunde şi aparent distante, dar tocmai asta le face speciale. Toate conţin o chemare personală spre care vrei să mergi. Ca un obiect de design creat în cel mai pur stil scandinav, muzica Anei Brun e mereu directă, mereu în contrast cu ce se află în jur, şi atât de sclipitoare în simplitatea ei încât nu poate fi ignorată. Iubirea este mereu în centrul trăirilor ei de pe scenă, iar concertele sunt emoţionale şi intense.

Ane Brun e de 10 ani în topurile din Scandinavia şi este una dintre cele mai remarcabile compozitoare şi muziciene, cu 3 prestigioase trofee Spellemannprisen – echivalentul norvegian al premiilor Grammy. Urcă pe scene celebre şi e invitată în turneu de Peter Gabriel, alături de care cântă în duet. Anul trecut, piesa ei solo „Don’t leave” s-a auzit în cea mai celebră pauză de reclame, în timpul Super Bowl-ului, pe coloana sonoră a unui spot al Asociaţiei Americane pentru Lupta împotriva Cancerului. Ane compune mereu pentru chitară şi pian, iar când nu este în turneu, artista se ocupă de propria ei casa de discuri, Baloon Ranger.

Bilete Ane Brun la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru premiera concertului Ane Brun la Bucureşti, pe scena Sălii Radio pe 10 mai 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 175 lei cumpără bilete
Categoria II 135 lei cumpără bilete
Categoria III 95 lei cumpără bilete

Concertul Ane Brun la Bucureşti, este un eveniment Twin Arts organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei în România.