Marţi, 22 ianuarie 2019, de la ora 18:10, trupele Amorphis, Soilwork şi Jinjer concertează la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere vor cânta Nailed to Obscurity.

Program concerte

17:30 – acces
18:10 – 18:45 – Nailed to Obscurity
19:00 – 19:45 – Jinjer
20:15 – 21:30 – Soilwork
22:00 – 23:15 – Amorphis

În cadrul concertului de la Arenele Romane, finlandezii de la Amorphis vor prezenta cel mai recent album, „Queen of Time” (2018), dar şi piese care i-au făcut celebri. Cel de-al 13-lea material de studio marchează întoarcerea basistului Olli Pekka Laine, primul basist al formaţiei. Formată în 1990, Amorphis a avut o ascensiune rapidă pe scena metalului internaţional. Stilul abordat a evoluat de la death metal către progresiv metal sau melodic death metal.

Trupa Soilwork vine din Suedia şi este prezentă pe scena metalului din 1995. În tot acest timp au lansat 10 materiale de studio, iar cel mai recent dintre ele este „The Ride Majestic” (2015). De-a lungul timpului, în Soilwork au mai activat artişti precum Dirk Verbeuren, actualul toboşarul Megadeth, sau Daniel Atonsson, fost basist în trupa Dark Tranquillity. Au mai colaborat şi cu Richard Evensand, fost toboşar Therion şi Chimaira.

Bilete Amorphis şi Soilwork la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertele Amorphis şi Soilwork de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 22 ianuarie 2019, pot fi achiziţionate exclusiv din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor, dar şi în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ presale* Preţ întreg
Acces General 110 lei 120 lei bilete
Golden Circle 170 lei 186 lei bilete

Preţ presale valabil până pe 22 ianuarie 2019.

Fumatul este interzis în cortul încălzit. De asemenea, părăsirea Arenelor Romane se face doar în caz de urgenţă, în caz contrar va trebui achiziţionat un alt bilet.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit şi este permis doar dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomandă prezentarea la intrare a unui act doveditor al vârstei copilului (copie), dar şi utilizarea de căşti speciale pentru protecţia auzului copilului.

Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet şi doar însoţiţi de un adult, posesor de bilet valid.

Concertul Amorphis de la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment METALHEAD.