Acest eveniment a avut loc in data de 14 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 14 septembrie 2016, de la ora 21:30, formaţia Alternosfera susţine un concert în premieră la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Alternosfera este o formaţie de rock alternativ, înfiinţată la Chişinău, în 1998. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova şi a lansat cinci albume şi un EP.

„Oraşul 511” (2005) este primul material al trupei, iar denumirea sa provine de la garajul nr. 511, unde formaţia îşi avea sala de repetiţie. Albumul include piesa „Wamintirile”, care a intrat imediat în topurile muzicale din România. „Cheamă-mă”, „Ploile nu vin” și „Flori de mai” se numără printre cele mai cunoscute ale grupului.

În 2015, Alternosfera a lansat albumul „Haosoleum”, ultima parte a tripticului „Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucureşti. De asemenea, trupa a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul „Best Romanian Alternative Rock Band 2015” în urma unui concurs anual organizat de METALHEAD. În cadrul aceleiaşi competiţii, „Haosoleum” a fost desemnat „Best Romanian Alternative Album 2015”.

Bilete Alternosfera la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Alternosfera, care va avea loc la Hard Rock Cafe din Bucureşti pe 14 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online, de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Cateogrie loc la masă 80 lei cumpără bilete
Categorie fără loc 50 lei  cumpără bilete

Concertul Alternosfera la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.