Acest eveniment a avut loc in data de 4 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 4 octombrie 2017, de la ora 21:30, trupa Alternosfera va susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Trupa Alternosfera a fost înfiinţată în anul 1998, iar în prezent mai are doar doi din componenţii fondatori, Marcel Bostan (vocal) şi Marin Nicoară (chitară şi clape). Formula curentă este completată de Sergiu Aladin (chitară şi clape), Vicosh (bass) şi Anatol Pugaci (tobe).

În primii ani de activitate, trupa a experimentat cu diverse intrumente, până a lansat primul album, „Oraşul 511” (2005). Materialul a cuprins şi melodia „Wamintirile”, piesă ce a devenit rapid cunscută. În 2007, urmează albumul „Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică”, material ce pune punct perioadei romantismului liric, iar în toamna lui 2008, lansează EP-ul „Flori din groapa Marianelor”.

În anul 2012, Alternosfera prezintă fanilor albumul „Virgula”, prima parte dintr-un triptic conceptual al formaţiei, numit „ePIzodia”, ce cuprinde 3 CD-uri: „Virgula”, „3” şi „14”. Conceptul din spatele tripticului „ePIzodia” este chiar apropierea trupei de universul său: publicul. În octombrie 2015, trupa a lansat albumul „Haosoleum”, ultima parte a tripticului „ePIzodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucureşti.

Pe parcursul activităţii, Alternosfera a primit, patru ani la rând, titlul de „Best Romanian Alternative Rock Band”, în cadrul premiilor Metalhead, iar albumul „Haosoleum” a fost desemnat „Best Romanian Alternative Album 2015”, în cadrul aceleiaşi gale.

În prezent, Alternosfera pregăteşte noi materiale, dar şi un concert special, ce va avea loc în luna decembrie a acestui an, la Arenele Romane din Bucureşti.

Bilete Alternosfera la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Alternosfera de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 4 octombrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet sau online de pe www.iabilet.ro, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Loc la masă – în sală (250 bilete) 79 lei bilete
Fără loc – în faţa scenei 49 lei bilete

Biletele îşi păstrează preţurile şi în ziua concertului, la intrare.

Concertul Alternosfera de la Hard Rock Cafe este un eveniment organizat de Bestmusic Live Concerts.