Acest eveniment a avut loc in data de 8 Dec 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 8 decembrie 2017, de la ora 20:00, Alternosfera susţine clasicul concert de sfârşit de an, pentru cel de-al patrulea an consecutiv, la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti.

Înfiinţată în 1998, la Chişinău, Alternosfera este una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ, ale cărei concerte sunt sold out, aproape de fiecare dată. Discografia trupei cuprinde şase albume de studio. „Haosoleum”, lansat în 2015, reprezintă ultima parte a tripticului „Epizodia”, concept care prezintă aproprierea trupei de universul său: publicul.

Timp de patru ani la rând, Alternosfera a primit titlul de „Best Romanian Alternative Rock Band”, în cadrul premiilor METALHEAD, iar albumul „Haosoleum” a fost desemnat „Best Romanian Alternative Album 2015”, în cadrul aceleiaşi gale.

„Wamintirile”, „Ploile nu vin”, „Albastre flori de mai” ;i „Oraşul 511” se numără printre cele mai cunoscute piese ale trupei. De-a lungul timpului, trupa a fost invitată să concerteze la numeroase festivaluri şi evenimente din ţară, printre care: Blaj aLive, Shine Festival şi Europa FM Live pe Plajă.

Bilete Alternosfera la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Alternosfera îl susţine pe 8 decembrie 2017 la Arenele Romane din Bucureşti, în cort încălzit, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie şi poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ Presale Preţ la intrare
Golden Circle 75 lei 80 lei bilete
Acces General 50 lei 60 lei bilete

Concertul Alternosfera de la Arenele Romane este un eveniment Bestmusic Live Concerts.