Acest eveniment a avut loc in data de 3 May 2023.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 3 mai 2023, la ora 21:00, Alina Eremia susține un concert pe scena Hard Rock Cafe din București.

Alina Eremia este o cântăreață, actriță și prezentatoare de televiziune din România, născută pe 15 decembrie 1993 în București. Cariera sa muzicală a început în 2008, când a participat la concursul de talente „Star Factory” difuzat de Pro TV, unde a ajuns în finală și a câștigat popularitatea publicului.

În 2009, Alina Eremia a lansat primul ei single, intitulat „Printre Cuvinte”, care a fost urmat de alte piese de succes, cum ar fi „Știi că mă placești”, „A fost o nebunie” și „De ce ne indragostim”.

În 2011, ea a lansat primul ei album, „Diez”, care a fost bine primit de către public. Alina Eremia a colaborat și cu alți artiști din România, cum ar fi Vescan, Grasu XXL, Dorian Popa și Liviu Teodorescu. În plus, ea a interpretat coloana sonoră pentru mai multe filme, cum ar fi „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” și „Frozen 2”.

Pe lângă cariera sa muzicală, Alina Eremia a jucat în mai multe producții televizate și cinematografice, precum și în diverse spectacole de teatru. De asemenea, ea a fost prezentatoare la emisiuni TV, cum ar fi „Vocea României Junior” și „Duelul vedetelor”. Una dintre ultimele hituri ale artistei este colaborarea cu Mario Fresh-Ai fost.

Bilete Alina Eremia la Hard Rock Cafe din București

Biletele pentru concertul Alina Eremia de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 3 mai 2023, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

VIP (loc la masă în fața scenei): 117,24 lei
Acces General (cu loc la masă, în sală): 86,35 lei
Fără loc, în picioare: 86,35 lei

Concertul Alina Eremia de la Hard Rock Cafe din București este organizat de BestMusic Live Concerts.