Acest eveniment a avut loc in data de 29 Feb 2024.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 29 februarie 2024, la ora 21:00, Alina Eremia susține un concert pe scena Hard Rock Cafe din București.

Alina Eremia este o cântăreață, actriță și prezentatoare de televiziune din România, născută pe 15 decembrie 1993 în București. Cariera sa muzicală a început în 2008, când a participat la concursul de talente „Star Factory” difuzat de Pro TV, unde a ajuns în finală și a câștigat popularitatea publicului.

În 2009, Alina Eremia a lansat primul ei single, intitulat „Printre Cuvinte”, care a fost urmat de alte piese de succes, cum ar fi „Știi că mă placești”, „A fost o nebunie” și „De ce ne indragostim”.

În 2011, ea a lansat primul ei album, „Diez”, care a fost bine primit de către public. Alina Eremia a colaborat și cu alți artiști din România, cum ar fi Vescan, Grasu XXL, Dorian Popa și Liviu Teodorescu. În plus, ea a interpretat coloana sonoră pentru mai multe filme, cum ar fi „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi” și „Frozen 2”.

Pe lângă cariera sa muzicală, Alina Eremia a jucat în mai multe producții televizate și cinematografice, precum și în diverse spectacole de teatru. De asemenea, ea a fost prezentatoare la emisiuni TV, cum ar fi „Vocea României Junior” și „Duelul vedetelor”. Una dintre ultimele hituri ale artistei este colaborarea cu Mario Fresh-Ai fost.

Bilete Alina Eremia la Hard Rock Cafe din București

Biletele pentru concertul Alina Eremia de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 29 februarie 2024, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

Acces General (cu loc la masă, în sală): 86,35 lei
Fără loc, în picioare: 86,35 lei

Concertul Alina Eremia de la Hard Rock Cafe din București este organizat de BestMusic Live Concerts.