Acest eveniment a avut loc in data de 1 Nov 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 1 noiembrie 2017, de la ora 19:30, Alina Eremia suţine un concert la Fratelli Lounge din Bucureşti, în cadrul căruia îşi lansează primul album din carieră, „360”.

Una dintre cele mai tinere artiste de top din România, Alina Ermia, îşi lansează albumul de debut pritr-un concert cu band live. Cântăreaţa le-a pregătit fanilor ei un material special, care conţine atât colaborări surpriză, cât şi unele dintre cele mai cunoscute hituri care au consacrat-o. De asemenea, Alina le promite publicul un show complet şi complex, care va cuprinde multe reorchestrări, momente de coregrafie şi improvizaţie.

Cu o voce puternică şi o prezenţă de remarcat, Alina Eremia a cântat încă de mică şi a participat la numeroase concursuri de-a lungul copilăriei sale. Artista a reprezentat România la ediţia din 2005 a renumitului concurs Eurovision Junior, cu piesa „Ţurai” şi s-a clasificat pe locul 5.

Mai târziu, la vârsta de 17 ani, Alina şi-a început cariera actoricească în proiectul muzical Pariu cu viaţa, unde a dat viaţă personajului principal, „Ioana”. Odată cu acest rol, a intrat şi în trupa Lala Band, un fenomen muzical pentru noua genereţie de tineri. Proiectul a durat 4 ani, timp în care cântăreaţa a evoluat pe plan artistic, interpretând cover-uri ale unor piese celebre, precum: „You Lost Me”, „Impossible”, „Russian Roulette” şi „Holding Out For a Hero”. Aceasta a fost adevărata rampă de lansare a Alinei.

În paralel, artisa şi-a început cariera muzicală solo, odată cu lansarea piesei „With or Without You”. Apoi a urmat şi primul single în română, „Tu eşti vara mea”. De atunci, Alina a lansat numeroase hituri care au strâns zeci de milioane de vizualizări pe YouTube şi care i-au adus foarte multe premii. „A fost o nebunie”, „Cum se face”, „Când luminile se sting”, „Poartă-mă” şi „Vorbe pe dos” se numără printre cele mai cunoscute piese ale cântăreţei. Totodată, Alina a colaborat cu mai mulţi artişti importanţi din România, printre care: Vescan, Vunk, DJ Sava, What’s Up şi NOSFE.

Bilete Alina Eremia – lansare album „360” la Fratelli Lounge din Bucureşti

Biletele pentru concertul Alina Eremia de la Fratelli Lounge din Bucureşti, de pe 1 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Acces general 39 lei bilete
Acces general (în ziua evenimentului) 59 lei bilete
Categoria VIP* 99 lei bilete

*Biletele din categoria VIP se găsesc în număr limitat şi includ noul album „360”, o sesiune meet&greet şi multe alte surprize din partea artistei.