Acest eveniment a avut loc in data de 14 Jan 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 14 ianuarie 2013, de la ora 19:00, Alexandru Tomescu va concerta la Opera Naţională Bucureşti. „Obsesiile” faimosului violonist vor prinde viaţă într-un spectacol pe care îl va susţine alături de actorii Ana Pepine şi Paul Cimpoieru în sprijinul Fundaţiei Special Olympics din România.

„Obsesii” este un spectacol conceput special în jurul obsesiilor muzicale ale artistului ce par să prindă formă sub acordurile fascinante ale viorii Stradivarius Elder-Voicu. Cu o scenografie specială ce pare să se adapteze la stările de spirit ale artiştilor ce trec de la dragoste la ură sau de la bucurie la nesiguranţă. Acestora li se adaugă gesturile expresive ale talentaţilor Anei Pepine şi Paul Cimpoieru dând o lumină aparte tumultoasei călătorii pe muzica celor „Şase Sonate” pentru vioară solo de Eugène Ysaÿe.

Prin intermediul spectacolului de pe 14 ianuarie, Alexandru Tomescu susţine Fundaţia Special Olympics din România şi sportivii cu dizabilităţi intelectuale care vor participa la Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics 2013 care se vor desfăşura în PyeongChang, Coreea. Delegaţia care va reprezenta România la acest eveniment mondial va fi formată din 10 sportivi cu dizabilităţi intelectuale care vor concura la trei probe sportive: schi alpin, schi fond şi mersul pe zăpadă cu rachete de zăpadă.

Bilete Alexandru Tomescu – „Obsesii” la ONB

Biletele pentru spectacolul „Obsesii” al lui Alexandru Tomescu la Opera Naţională Bucureşti sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la următoarele preţuri:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 80 lei cumpără bilete
Categoria II 60 lei cumpără bilete
Categoria III 40 lei cumpără bilete