Acest eveniment a avut loc in data de 13 Oct 2014.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 13 octombrie 2014, de la ora 19:30, Alexandru Andrieş revine în atenţia publicului cu prilejul împlinirii a trei decenii de la apariţia primului său album, „Interioare „. Concertul de la Sala Radio din Bucureşti este unul special, artistul sărbătorindu-şi şi aniversarea de 60 de ani alături de fanii săi.

Muzicianul Alexandru Andrieş, originar din oraşul Braşov, şi-a făcut debutul muzical în anul 1984 cu album „Interioare” şi s-a bucurat de-a lungul carierei sale de peste 3000 de concerte, 45 de proiecte muzicale, dar şi de o discografie extreme de bogată. Artistul a reuşit să îşi păstreze tonul liniştit şi cald, dar şi versurile cu tente umoristice şi ironice, acestea fiind doar câteva din numeroasele motive pentru care fanii săi i-au rămas aproape pe parcursul celor trei decenii. De-a lungul carierei şi-a construit muzica cu ce a simţit de cuviinţă, folosindu-se de voce, chitară şi pian, dar şi de muzicuţă şi percuţii electronice.

În cadrul evenimentului, fanii se vor putea bucura de albumul aniversar „Interioare”, ce va conţine nouă cântece preluate de pe albumul original, din 1984, prezentând trecerea de la vinyl la CD a pieselor. Materialul a fost conceput alături de artişti precum Maria Ioana Mîntulescu, Berti Barbera şi Sorin Romanescu, urmând ca aceştia să fie alături de Alexandru Andrieş şi în cadrul concertului.

Bilete concert Alexandru Andrieş – Interioare

Biletele pentru concertul aniversar Alexandru Andrieş – Interioare, ce va avea loc pe 13 octombrie 2014 la Sala Radio din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Categoria VIP 100 lei cumpără bilete
Categoria I 80 lei cumpără bilete
Categoria II 60 lei cumpără bilete