Acest eveniment a avut loc in data de 18 Jan 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 18 ianuarie 2016, de la ora 20:00, Alexandra Uşurelu revine cu un nou proiect simfonic, concertul #PUR, pe scena Sălii Mari a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti. Invitaţii speciali vor fi Mircea Vintilă şi Dan Byron, iar în deschidere Blue Noise, grupul vocal a cappella, finalist la Eurovision şi premiant al mai multor concursuri muzicale, vocale sau de jazz.

Alexandra Uşurelu este una dintre cele mai bine vândute artiste independente din România, iar albumul său de debut, „La capătul lumii”, a primit mai multe nominalizări în cadrul premiilor Radio România și a câstigat trofeul pentru cel mai bun album al anului 2015 la „Mamaia Music Awards”.

„#PUR” este un concert – eveniment multimedia, ce include un playlist cu cele mai cunoscute cântece ale artistei, dar şi câteva melodii complet noi, ce se vor regăsi pe viitorul ei album. Alexandra Uşurelu şi-a obişnuit publicul din România cu producţii de excepţie, incluzând videoproiecţii şi videomapping, iar „#PUR” este cea mai rafinată prezentare a artistei de până acum. Pe lângă de band-ul, compus din muzicieni cunoscuţi ai scenelor de jazz şi rock, artista va fi acompaniată şi de Muse Orchestra, condusă de Viorel Sârbu, cu aranjamente scrise de Bobby Stoica.

Bilete Alexandra Uşurelu – #PUR – la Teatrul Naţional Bucureşti

Biletele pentru concertul simfonic #PUR, susţinut de către Alexandra Uşurelu la Teatrul Naţional Bucureşti, pe 18 ianuarie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria Premium – acces la #PUR lounge 89.90 lei cumpără bilete
Categoria I 74.90 lei cumpără bilete
Categoria II 65 lei cumpără bilete