Acest eveniment a avut loc in data de 28 Aug 2016.
Vezi alte evenimente cu , .

Duminică, 28 august 2016, de la ora 20:00, Alexandra Uşurelu lansează DVD-ul „SIMFONIC PUR”, în Piaţa Universităţii (Parcul Colţea) din Bucureşti, printr-un nou concert cu Muse Orchestra, în cadrul festivalului „Simfonii de vară”. Accesul este gratuit.

„PUR” este primul concert lansat de Alexandra Uşurelu în format DVD. Filmat în ianuarie 2016, în timpul spectacolului simfonic susţinut la Teatrul Naţional Bucureşti, materialul video va fi disponibil şi în format Blu-ray, în ediție limitată.

Primul material video lansat de Alexandra Uşurelu se bucură de prezenţa unor invitaţi speciali: Dan Byron, Mircea Vintilă, actorul Flaviu Crişan şi grupul vocal Blue Noise.

DVD-ul oferă o prestaţie de excepţie a Alexandrei împreună cu band-ul său şi Muse Orchestra, ce conține 14 cântece live, un interviu al Alexandrei şi videoclipul cântecului „Suflet, rămâi pur”, cântat în premieră pe scena Teatrului Național.

Alexandra Uşurelu este apreciată pentru vocea caldă, curată şi blândă, ce cântă despre oameni şi emoţii, nu despre lucruri şi întâmplări, cu o sensibilitate aparte.

Primul său album de studio, „La capătul lumii”, a câştigat distincţia „Cel mai bun album al anului 2015”, după ce a primit mai multe nominalizări din partea Societăţii Române de Radiodifuziune şi s-a distribuit într-un an de la lansare în peste 10.000 de exemplare fizice şi în format digital, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume indie din România.

Festivalului „Simfonii de vară” este un eveniment organizat de Primăria Sectorului 3.