Sâmbătă, 5 noiembrie 2016, de la ora 22:00, Alborosie & Shengen Clan Band concertează la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere vor concerta: Basska, Mighty Boogie, Dancehall Tradition şi Zekarjah.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Alborosie de la Arenele Romane

iConcert.ro pune la bătaie 2 bilete simple, pentru o singură persoană, la concertul Alborosie la Arenele Romane.

Completează formularul de mai jos până joi, 3 noiembrie 2016, ora 15:00 şi poţi câştiga una dintre cele două invitaţii valabile pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat! Câştigătorii sunt: Gaina Andreea Elena şi Hulea Alexandra. Felicitări!


Alberto D’Ascola, cunoscut în industria muzicală internaţională sub numele de Alborosie, este primul cântăreţ italian de reggae recunoscut la nivel mondial. Artistul a debutat în 1992, la vârsta de 15 ani, alături de propria trupă, Reggae National Tickets.

După ce a cucerit Italia, artistul şi-a mutat reşedinţa în Jamaica, acolo unde a colaborat cu John Baker şi a început să lucreze ca inginer de sunet şi producător pentru artişti de renume precum Wyclef Jean, Angie Stone şi Sisqó. Ca urmare a talentului său muzical, cântăreţul a devenit primul artist de origine caucaziană distribuit în Jamaica de casa de discuri a legendarului Bob Marley.

https://www.youtube.com/watch?v=tU9X9FCW45I

Primul album solo, „Soul Pirate”, a fost lansat în toamna lui 2008, sub eticheta „ediţie limitată”, fiind distribuit doar pe durata turneului european din acea perioadă. Au urmat alte producţii discografice de succes: „Escape From Babylon” (2009), album la care a colaborat cu numeroşi artişti, precum: Dennis Brown şi Gramps Morgan, „Escape From Babylon to the Kingdom of Zion” (2010) şi „Dub Clash” (2010), producţie la care artistul a cântat şi la instrumente.

Printre cele mai populare melodii ale artistului se numără: „Kingstone Town”, „Poser”, „Herbalist” şi „Play Fool”. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu nume sonore din industria muzicală, printre care: U-Roy, Sizzla, Protoje, Jr. Reid şi Sugus.

Bilete la Alborosie la Arenele Romane din Bucureşti

Bieletele pentru concertul Alborosie de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 5 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la preţul de 40 de lei.

Categorie Preţ
Acces general 40 lei cumpără bilete

Concertul Alborosie de la Bucureşti este organizat de Reggae Nights.