Acest eveniment a avut loc in data de 10 Dec 2023.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 20:00, Ada Milea împreună cu Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman susțin un concert la Flying Circus din Cluj-Napoca.

Ada Milea revine în Cluj-Napoca cu un concert care îmbină folkul cu energie, teatru și umor. Ada a absolvit Universitatea de Artă Teatrală din Târgul Mureș, „Actorie”, în 1998, după care a fost angajată a Teatrului Național din Târgul Mureș. A avut numeroase concerte în țară și în Marea Britanie, Statele Unite, Franța, Belgia, Elveția, Olanda, Polonia, Ungaria, Israel, Finlanda, iar  în anul 2002 a colaborat cu Cirque du Soleil (Canada).

Printre realizările ei se numără și „Premiul Criticii” la Gala UNITER 2006, muzica filmului „Tertium non datur”, „Premiul pentru muzică de teatru” la Gala UNITER 2008.

Alături de Ada Milea vor urca pe scenă Bobo Burlăcianu (interpret și compozitor și membru fondator al formației Fără Zahăr), Anca Hanu (actriță) și Cristi Rigman (actor).

Bilete Ada Milea în Flying Circus din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul susținut de Ada Milea în Flying Circus din Cluj-Napoca, pe 10 decembrie 2023, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro și se găsesc la prețul de 70 lei.

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

Concertul Ada Milea de la Flying Circus din Cluj-Napoca este organizat de Flying Circus.