Acest eveniment a avut loc in data de 18 Jan 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 18 ianuarie 2012, ora 20:00, trupa transilvăneană Ad Hoc aduce spectacolul „Hibernal” la Clubul Ţăranului din Bucureşti.

Câştigă invitaţii la concertul Ad Hoc din Clubul Ţăranului!

Vor fi cavaleri, menestreli, trubaduri, iele şi domniţe, într-o poveste de spus la gura sobei. Vornicul introduce în scenă personajele. Ielele dansează. Trubadurii încălzesc atmosfera cu instrumentele lor. Muzica ne traspune în alte vremi, în care viaţa curgea altfel, în care oamenii căutau în muzică balsam pentru sufletele rănite de dragoste, făceau declaraţii de amor sau se îmbărbătau să plece la lupta vitejească.

Vitejii de la Ad Hoc vin din Transilvania, sunt fie studenţi, fie absolvenţi ai facultăţilor de muzică şi au ales stilul medieval pentru melodicitatea sa, care face bine la inima. În spectacol vor avea ca invitate speciale dansatoarele de la Irish Way şi pe Petra Acker, o solistă cu un timbru foarte special, care a acceptat pentru prima dată să iasă din zona jazz/rock în care excelează.

Show-ul „Hibernal”, un concept Ad Hoc, îmbină elemente de recuzită şi costume din vremea domniţelor şi a cavalerilor, cu muzica de inspiraţie medievală, într-o atmosferă de iarnă.

Ad Hoc se prezintă pentru a doua oară în faţa publicului bucurestean, după ce anul trecut s-a făcut remarcată în turneul „St. Patrick’s Day Tour„, alături de trupa irlandeză Coras. Portofoliul trupei include o colaborare cu cimpoierii de la Bordo Sarkany Regizene Rend, participări la festivaluri de diferite tipuri. Ad Hoc este singura trupa medievală din România invitată atât pe scene de specific, cât şi pe scene mainstream.