Acest eveniment a avut loc in data de 5 Apr 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 5 aprilie 2017, de la ora 21:30, trupa VAMA susţine un concert acustic la Hard Rock Cafe din Bucureşti.

După trei ani de la cel mai recent concert acustic de pe scena Hard Rock Cafe, VAMA se întoarce cu acest concept unic de reinterpretare a celor mai îndrăgite hituri. Un concert Vama este o experienţă specială, în care artele se contopesc în mod firesc. Muzica, poezia, dansul sau actoria sunt dublate de efecte vizuale, pentru un show complet, ghidat de actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă şi de ceilalaţi membrii ai trupei.

Fondată în 2006, la iniţiativa lui Tudor Chirilă şi a lui Eugen Caminshi, foşti membri ai trupei Vama Veche, VAMA este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din peisajul românesc. După destrămarea fostului grup, solistul Tudor Chirilă şi colegii săi s-au instalat din nou în topurile muzicale, iar concertele lor au fost sold-out. De-a lungul timpului, formaţia s-a făcut cunoscută şi şi-a câştigat mulţi fani dedicaţi, dovada fiind concertele cu sălile pline în care trupa performează.

Cu două albume de studio la activ, „VAMA ” (2008) şi „2012” (2012), formaţia s-a remarcat cu un stil muzical energic, cu mesajele profunde din piesele de dragoste, dar şi datorită carismei şi magnetismului lui Tudor Chirilă. „Perfect fără tine”, „Ghost At War”, „Fata în boxeri şi în tricou alb”, „Copilul care aleargă către mare”, „Post iubire” şi „Memories Now” se numără printre cele mai apreciate single-uri ale trupei.

Totodată, formaţia a lansat şi primul DVD din carieră în 2014, odată cu filmarea concertului de la Sala Palatului din 2012. De-a lungul carierei sale, formaţia a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Guess Who, Ralflo, Tibi Albu şi Ligia Hojda. În fiecare an, VAMA susţine numeroase concerte în ţară şi mai ales în Capitală, iar multe dintre ele au loc la Hard Rock Cafe, unde artiştii se simt deja ca acasă.

Biletele pentru concertul VAMA de la Hard Rock Cafe din Bucureşti sunt SOLD OUT.

Concertul Vama de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment organizat de BestMusic Live Concerts.