Acest eveniment a avut loc in data de 2 Jul 2013.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: Concertul a fost amânat din cauza condiţiilor meteo.

Marţi, 2 iulie 2013 Duminică, 30 iunie 2013, începând cu ora 20:00, Luiza Zan & Dan Byron vor susţine un concert acustic în J’ai Bistrot din Bucureşti.

Având la dispoziţie doar vocile şi chitarele, Luiza Zan şi Dan Byron oferă în formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat şi de descris, ce-şi trage sevele din background-ul lor artistic extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate îşi au locul lor în interpretarea celor doi, făcând din Live Acoustic Duo o experienţă ce trebuie trăită măcar o dată.

Luiza Zan are un palmares de concerte şi evenimente artistice copleşitor, a câştigat numeroase premii în ţară şi străinătate şi a fost desemnată “muzicianul anului” în cadrul ultimei ediţii a Galei Premiilor de Jazz.

Dan Byron a învăţat să cânte la chitară de unul singur şi a făcut de două ori câte jumătate de Academie de Muzică, dar s-a plictisit de fiecare dată – mai puţin de cursul de compoziţie. Acum este compozitor, vocalist, flautist şi chitarist în formaţia de rock alternativ/progresiv byron pe care a înfiinţat-o în 2006.

Preţul unui bilet de intrare va fi de 30 lei.