Acest eveniment a avut loc in data de 14 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 14 decembrie 2015, de la ora 19:00, ACCEPT, unul dintre cele mai sonore nume ale scenei heavy metal internaţionale, revin în România la Arenele Romane din Bucureşti, pentru a promova cel mai recent album „Blind Range”. În deschidere vor concerta trupele 9.7 Richter şi Arthur.

Formată în 1968 din iniţiativa lui Udo Dirkschneider (voce), Wolf Hoffmann (chitară) şi Peter Baltest (bass), trupa germană ACCEPT a avut un rol important în dezvoltarea subgenurilor metal: speed şi thrash metal. Succesul comercial trupei a venit o dată cu lansarea albumului „Balls to the Wall” (1983).  Albumul „Blood of the Nations” (2010) a deschis noi orizonturi pentru trupa germană, iar următorul, „Stalingrad” (2012), a fost urmat de un turneu internaţional, ocazie cu care au susţinut şi în Bucureşti un concert.

Cel mai recent material discografic, „Blind Rage” (2014), a ajuns pe locuri fruntaşe în topurile Europene (locul 1 în Finlanda şi Germania), dar şi în jurul lumii, fiind îndelung lăudat de presa de specialitate din Suedia până în America de Sud. Turneul „Blind Rage” a fost împărţit în două serii de concerte în Asia, Australia, Europa şi cele două Americi. Începand cu luna aprilie a acestui an, au continuat a doua parte a turneului, iar acesta se va încheia în Europa de est la mijlocul lunii decembrie.

Pe 14 decembrie 2015, ACCEPT vor aduce show-ul „Blind Rage over Romania”, în cortul încălzit de la Arenele Romane din Bucureşti, oferind celor prezenţi piese atât de pe acest album, cât şi piese care i-au făcut celebri: „Balls to the Wall”, „Metal Heart”, „Princess of the Dawn”, „Teutonic Terror” sau „Stalingrad”.

Bilete ACCEPT la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care legendele germane de la ACCEPT îl vor susţine, pe 14 decembrie 2015, la Arenele Romane din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţie şi tipul de acces.

Categorie Preţ early bird Preţ normal Preţ la intrare
Golden Circle 120 lei (250 de bilete) 150 lei 150 lei  cumpără bilete
Acces General 70 lei (250 de bilete) 80 lei 100 lei  cumpără bilete

Concertul ACCEPT de la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment marca METALHEAD.