Acest eveniment a avut loc in data de 3 Feb 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 3 februarie 2017, de la ora 22:00, votată în unanimitate de Asociaţia Agenţilor Muzicali britanici drept cea mai bună formaţie tribut ABBA din Marea Britanie, ABBA Tribute Band REVIVAL concertează la Hard Rock Cafe din Bucureşti. 

Program concert ABBA Tribute Band REVIVAL

20:00 – acces
22:00 – 22:45 – prima parte a concertului
22:45 – 23:00 – pauză
23:00 – 23:45 – a doua parte a concertului

Show-ul REVIVAL™ ABBA s-a dovedit a fi un succes rasunător atât în Marea Bitanie cât şi în restul lumii, uimind publicul european dar şi pe cel din Orientul Mijlociu, iar publicul român nu a făcut excepţie, primul concert al formaţiei fiind sold-out.

Din vara anului 2006, Lisa (Anni Frid), John (Benny), Nina (Agnetha) şi Marcus (Bjorn) au facut ca ABBA REVIVAL™ să devină din ce în ce mai bună. REVIVAL™ îşi poartă publicul într-o călătorie muzicală în acele zile ale genului pop în care ABBA făcea legea pe ringul de dans. Membrii formaţiei promit că toată lumea, chiar şi cel mai mare spărgător de petreceri, va dansa cât.

Publicul va avea ocazia să asculte piese celebre care au făcut din ABBA cea mai buna formaţie pop din lume în anii ’70-’80: „Mamma Mia”, „Fernando”, „The Winner Takes It All”, „Chiquitita”, „Waterloo”, „SOS”, „Knowing Me Knowing You”, „Take A Chance”, „Dancing Queen” şi multe altele.

Bilete ABBA Tribute Band REVIVAL de la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul ABBA Tribute Band REVIVAL de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 3 februarie 2017, se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria VIP – loc în faţa scenei şi poză cu formaţia 120 lei
Categoria I – loc în faţa scenei 90 lei
Categoria II – loc la masa 70 lei
Categoria III – loc în picioare 40 lei

Concertul ABBA Tribute Band REVIVAL de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de Kompas Events.