Acest eveniment a avut loc in data de 13 Jan 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 13 ianuarie 2017, de la ora 20:30, duo-ul francez AaRON prezintă în premieră la Bucureşti albumul „We Cut The Night”, în clubul Control. Materialul te plimbă printr-o multitudine de stări, de la rătăcire la regăsire, o confirmare a vieţii ca o continuă căutare.

Program concert AaRON la Bucureşti

20:30 – acces
21:30 – 22:40 – AaRON

Inspirat ca nume de scenă din opera artistului plastic Jean Michel Basquiat, tandemul Simon Buret şi Olivier Coursier reuşeşte să creeze un sunet distinctiv şi transpune aura metaforelor vieţii din cotidian în muzical, influenţate de creaţiile artiştilor Bill Viola, Gregory Crewdson, Jim Jarmusch, Tomas Tranströmer sau Walt Whitman.

AaRON (Artificial Animals Riding On Neverland) s-a format în anul 2004 şi a devenit superstar cu single-ul „U-Turn (Lili)” de pe coloana sonoră a filmului „Je vais bien, ne t’en fais pas”, în care, de altfel, joacă şi Simon Buret. Duo-ul se impune ca una dintre formaţiile populare ale peisajului muzical francez şi nu numai, insuflând o energie specială genului electro-pop/pop-rock, redescoperită în moduri distincte de fiecare dată.

Cea mai recentă piesă AaRON se bucură de o colaborare cu actorul John Malkovich pentru videoclipul „Blouson Noir”, o combinaţie alb-negru cvasi-hipnotică, de descoperit, o sensibilitate comună aflată la intersecţia dintre poezie şi muzică, invocând o nouă identitate sonoră marca AaRON.

Bilete AaRON în Control Club din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care AaRON îl va susţine în Control Club din Bucureşti, pe 13 ianuarie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, dar şi de la intrare, în limita locurilor disponibile, la preţul de 70 de lei.

Categorie Preţ
Acces general 70 lei cumpără bilete

Concertul AaRON în Control Club din Bucureşti este un eveniment organizat de ARTmania.