Acest eveniment a avut loc in data de 6 May 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 6 mai 2016, de la ora 23:00, trupa 3 Sud Est susţine un concert la Berăria H din Bucureşti. Accesul se face de la ora 20:00, iar concertul este programat să înceapă de la ora 23:00.

Trupa 3 Sud Est a revenit în muzica în 2014, odată cu lansarea hitului „Emoţii” – piesa anului în România, premiată în nenumărate rânduri. Ulterior, au susţinut două mega-concerte la Sala Palatului (2014, 2015) şi numeroase alte concerte.

De curând, au lansat piesa „Adio”. Single-ul este lansat la un an de la mega-colaborarea cu INNA pentru hitul „Mai stai”, cu peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Ca şi în cazul altor piese 3 Sud Est, single-ul „Adio” este compus de către Laurenţiu Duţă, alături de Viorel Sipoş şi Adi Colceru.

Bilete 3 Sud Est la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul 3 Sud Est de la Berăria H din Bucureşti, de pe 6 iunie 2016, pot fi achiziţionate de la Berăria H sau online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria A – în faţa scenei cu loc la masă 80 lei cumpără bilete
Categoria B – acces general cu loc la masă 55 lei cumpără bilete
Categoria C – părţile laterale cu loc la masă 40 lei cumpără bilete

Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor. Rezervările se fac la online, la telefon 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi veţi fi sunat înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor) sau email la [email protected].