Sâmbătă, 14 ianuarie 2017, de la ora 19:00, trupa coreeană 24K concertează în premieră în România, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, în cadrul turneului internaţional „Still with 24U”. 

Program concert 24K la Bucureşti

17:00 – acces bilete VIP
17:00 – 18:00 – sesiune meet & greet
18:00 – acces general
19:00 – concert 24K

Iubitorii muzicii k-pop din România au un nou motiv de bucurie. După concertul celor de la MyName, o altă trupă coreeană de succes, 24K, vine la Bucureşti cu un show de excepţie, în care muzica și dansul vor crea o adevărată sărbătoare pentru fanii muzicii k-pop.

Membrii formației sunt foarte încântați pentru că vor ajunge în România și abia așteaptă întâlnirea cu publicul român. Cei șapte coreeni promit un spectacol unic pe care admiratorii muzicii k-pop nu-l vor uita prea ușor.

Fondată în 2012, trupa 24K a debutat cu mini-albumul „Hurry Up (2012), care a captat imediat atenţia publicului şi a primit păreri pozitive din partea presei muzicale. În acelaşi an, formaţia a început să concerteze constant pentru a-şi promova primul album, iar în paralel, membrii trupei au început să lucreze la următorul material. „U R So Cute” (2013) a fost denumit al doilea mini-album al grupului, de pe care a fost extras un singur single care dă numele materialului.

După o pauză de un an, trupa a revenit în 2015 cu o nouă componență și cu o nouă piesă, „Hey You”, urmată de single-ul care dă numele celui de-al treilea mini-album al formaţiei, „Super Fly” (2015). În 2016, membrii 24K au înregistrat primul material de studio, „The Real One”, de pe care au fost extrase două single-uri: „Still 24K” şi „Bingo”. La scurt timp după lansare, au anunţat că albumul va fi promovat printr-un turneu internaţional, „Still with 24U”.

Între timp, 24K a fost desemnată cea mai bună trupă de muzică k-pop a anului 2016, în cadrul galei Japako Music – International K-Music Awards. 24K a fost recompensată cu premiul „Japako Artist of the Year”, reconfirmându-şi statutul de legendă muzicală.

Bilete 24K la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti

Biletele pentru concertul 24K de la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, de pe 14 ianuarie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP ticket 300 lei
Categoria Poster sign ticket 150 lei – sold out
Categoria Normal ticket 100 lei

Concertul 24K de la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti este un eveniment organizat de Kompas Events.