Charlotte de Witte, Claptone, Seth Troxler, Caspa, Cellini, Colyn, DJ Snow & MC Agent, DJ Shiver și mulți alții urcă între 9 și 12 septembrie 2021, pe scenele Alchemy și Galaxy și completează astfel line-up-ul pentru cea de-a șasea ediție UNTOLD.

UNTOLD găzduiește în fiecare an în România artiști și DJ-i de renume din toată lumea, pe toate scenele festivalului și reprezintă cu succes genuri muzicale din diverse stiluri, de la trupe live la seturi de excepție electronice, EDM, techno, tech-house, house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, trip-hop, trance, tribale, pop, hip-hop, rock sau reggae și nu numai.

David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Benny Benassi, Martin Solveig, The Script, Parov Stelar și TYGA se află printre artiștii ce fac parte din line-up-ul UNTOLD 2021. În curând va fi dezvăluit un nou val de artiști și DJ-i care vor urca pe scenele festivalului.

Charlotte de Witte și Colyn, în premieră la UNTOLD

Pe locul 1 în 2020 în Top 100 Alternative, clasament întocmit de DJ Mag, și premiată cu premiul „Best Techno Artist”, Charlotte de Witte vine pentru prima oară la festivalul UNTOLD. Denumită încă din 2017 „techno’s next-gen superstar” de DJ Mag, belgianca Charlotte de Witte a devenit rapid una dintre cele mai vizibile personalități de pe scena techno mondială. „You’re Mine”, colaborarea cu Oscar and The Wolf, a fost lansată oficial cu Spinnin’ Records, clip-ul oficial ajungând la peste 35 de milioane de vizualizări.

Galaxy Stage – UNTOLD 2021

Tot pentru prima oară la UNTOLD vine și olandezul Colyn, care va transforma scena Galaxy într-o zona în care spațiul și timpul nu mai contează, pentru că așa sună muzica lui. De la synth-uri și groove euforic, acest DJ, care a început să producă la vârsta de 9 ani, a reușit să devină un personaj cunoscut după lansarea „Amor”, piesă pe care Tale Of Us au folosit-o constant în aparițiile live.

Claptone, show special la UNTOLD 2021

The Man, The Myth, The Mask sunt atributele din spatele unui personaj legendar – germanul Claptone, care în acest an pregătește un show special pentru UNTOLD, la scena Galaxy. E posibil ca niciodată să nu-i fie dezvăluită adevărata identitate, fiind protejat, la fiecare apariție live, de celebra mască aurie.

Versiunea re-work pentru „Liquid Spirit” (Gregory Porter) a intrat în lista celor mai bine vândute piese pe platforma Beatport, iar „Cream”, „Good To You” și „No Eyes” (feat. JAW) sunt considerate cele mai mari producții deep house din istorie. Vreme de 4 ani la rând, Claptone a fost votat „the highest house DJ” în DJ Mag Top 100.

Maestrul Seth Troxler completează și în acest an line-up-ul de la scena Galaxy, alături de Cellini, belgianul care se joacă cu un amestec de deep și house, precum și Yaya, DJ-ul canadian care a adus în producțiile proprii și în DJ set-uri elemente din muzica africană. În acest an, în liga Galaxy de la UNTOLD mixează Paul Kalkbrenner Live, Amelie Lens, Jamie Jones B2B Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Raresh, Rhadoo și Tale of Us.

Galaxy Stage – UNTOLD 2021

Pe scena Alchemy revine în forță Caspa, DJ Snow & MC Agent, Grassu XXL, ȘATRA B.E.N.Z, Spike, Paraziții, Deliric X Silent Strike, Killa Fonic, DOC, Amuly, Macanache, Nane, Bruja, dar și „Culese din Cartier”, proiectul care-i include pe BASSKA, trupa care vine cu mix-ul perfect: reggae, hip-hop și drum&bass, Argatu’, un artist care combină muzica cu influențe tradiționale cu hip-hop și elemente din muzica electronică, trupa Cred Că Sunt Extraterestru și Moș Martin.

La UNTOLD 2021 au acces fanii vaccinați (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare), testați (antigen sau PCR) sau care au trecut prin boală (și se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2).