Charitygift.ro si Dan Helciug au lansat astazi CD-ul caritabil “Inimi pentru alte Inimi” Dan Helciug & Friends. Evenimentul oficial de lansare a avut loc la Café Zodiac, din incinta magazinului Cocor.La conferinta au participat Dan Helciug, Alexandru Popa, presedintele Asociatiei Inima Copiilor si Steliana Moraru, coordonator al proiectului CharityGift.ro. Acestia au prezentat proiectul Inimi pentru alte Inimi, au discutat despre cum se va desfasura pe viitor si ce alte activitati vor demara. Albumul contine piese de dragoste, interpretate in duet unplugged impreuna cu artistii invitati: Bodo, Andra, Nicu Alifantis, Paula Seling, Lu Cozma, Nicola, trupa byron, Zoltan Andras si Alina Cruceru, toate melodiile putand fi ascultate in exclusivitate pe www.inimipentrualteinimi.ro. Toate fondurile obtinute din vanzarea acestui CD sunt directionate catre Asociatia Inima Copiilor. CD-ul costa 29.90 lei si poate fi cumparat din librariile Carturesti din toata tara si de pe www.charitygift.ro.

CD-ul “Inimi pentru alte Inimi” Dan Helciug & Friends reprezinta doar primul pas dintr-un proiect amplu, prin intermediul caruia se doreste sprijinirea Asociatiei Inima Copiilor in vederea definitivarii echiparii cu aparatura necesara a departamentului de cardiochirurgie a spitalului Marie Curie. Albumul poate fi achizionat de pe site-ul charitygift.ro, primul magazin online in cadrul caruia toate produsele contin o donatie si din lantul national al librariilor Carturesti. Melodiile pot fi ascultate in exclusivitate pe site-ul dedicat acestui proiect, www.inimipentrualteinimi.ro. Totodata, aici se pot gasi si informatii cu privire la proiect si noutati.

“Albumul “Inimi pentru alte Inimi” nu este un simplu produs muzical, ci reprezinta efortul comun al unor oameni care s-au implicat activ si constant in realizarea acestui proiect de suflet. Dorim ca acesta sa ajunga la fiecare persoana care isi doreste sa asculte melodii din inima, melodii realizate in duet cu prieteni pentru alti prieteni, deoarece asa ii numim pe toti oamenii care vor achizitiona acest CD si care se vor alatura printr-un gest simplu noua, celor care lucram de peste sase luni de zile la acest album. Cel mai important aspect este ca vom oferi un zambet tututor copiilor care vor putea fi tratati de acum incolo la spitalul Marie Curie”, a declarat Dan Helciug.

Pentru a sustine declaratiile lui Dan Helciug, Alex Popa, presedinte al Asociatiei Inima Copiilor, a afirmat ca “CD-ul caritabil Inimi pentru alte Inimi este doar primul pas pe care il facem in cadrul acestui proiect. Asociatia Inima Copiilor si-a dedicat majoritatea activitatilor inca de la inceput sprijinirii copiilor care sufera de boli cardiovasculare, iar prin intermediul acestui proiect si al tuturor oamenilor implicati dorim sa ii ajutam pe parintii, dar mai ales pe copiii care sunt in suferinta. Vrem, mai mult decat orice, sa demonstram ca si in Romania este posibil sa ne unim si sa contribuim la miscsorarea numarului cazurilor de copii care nu pot fi tratati din motive financiare sau din lipsa de echipamente sau oameni”.

Steliana Moraru, coordonator al proiectului de voluntariat CharityGift.ro, proiect prin intermediul caruia se comercializeaza CD-ul caritabil Inimi pentru alte Inimi, a sustinut ca “A fost o munca sustinuta si suntem increzatori ca prin toate activitatile pe care le vom demara in perioada viitoare vom contribui la schimbarea pozitiva a societatii. Ne dorim mai ales sa ii determinam pe ceilalti sa ajute, in cel mai simplu mod posibil. CD-ul este unul de suflet si poate fi un cadou pentru fiecare dintre noi, indiferent de varsta sau statut social. Prin intermediul lui fiecare dintre noi poate ajuta persoanele care au intr-adevar nevoie”.

Despre Dan Helciug
Artistul a cunoscut succesul in cadrul trupei “Spitalul de Urgenta”, pe care a creat-o in anul 2000. Dan Helciug a lansat impreuna cu trupa 6 albume, cel mai recent fiind “F.P.S”, un album de maturitate, prin care Spitalul de Urgenta isi dovedeste atat curajul, cat si implicarea in temele de interes ale generatiei actuale. CD-ul caritabil “Inimi pentru alte inimi” marcheaza o noua etapa pe traseul muzical al artistului, fiind primul sau proiect solo, independent de trupa mentionata. Site – ul oficial al artistului: www.danhelciug.ro

Despre Asociatia Inima Copiilor
ONG non – profit dedicate ajutorarii copiilor cu probleme cardiace. Cel mai recent proiect derulat de Asociatie este infiintarea unui departament de cardiochirurgie la Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.
www.inimacopiilor.ro

Despre Asociatia Charity Gift
Este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor, care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.