Câștigătoare a două premii Oscar şi a cinci premii Grammy, Celine Dion vine pentru prima dată în România şi va concerta la Bucureşti, pe 29 iulie 2020, în cadrul turneului „Courage World Tour”. Detaliile cu privire la locaţia concertului şi bilete vor fi anunțate curând de către organizatorii evenimentului, Emagic.

Cel mai nou album al artistei, „Courage”, un mix eclectic de balade melodice şi piese ritmate, va fi lansat pe 15 noiembrie, iar turneul de promovare va debuta pe 18 septembrie, în Quebec (Canada), şi va ajunge în peste 100 de orașe din întreaga lume. „Courage World Tour” marchează de altfel și primul turneu al artistei în Statele Unite din ultimii 10 ani.  În Europa, Celine Dion va concerta în mai multe capitale, printre care Praga, Budapesta, Munchen, Paris, Berlin, Stockholm şi Londra.

Concertele din cadrul „Courage World Tour”

Biletele pentru concertele din cadrul turneului vor fi disponibile începând de marţi, 1 octombrie, ora 10 AM, ora locală din fiecare ţară. Membrii Team Celine vor putea cumpăra bilete în exclusivitate printr-o perioadă de pre-sale. Pachete VIP vor fi disponibile în curând.

„Suntem în discuţii cu Primăria Capitalei pentru determinarea locaţiei potrivite pentru acest eveniment de interes naţional, concertul unei artiste legendare care se află de câteva decenii în topul preferinţelor muzicale ale românilor, dar care până acum ne-a ocolit ţara. Celine Dion cântă în acest turneu într-unele dintre cele mai frumoase săli şi stadioane din lume, întrucât conceptul spectacolului este unul «all-seated» şi doar pe un stadion poţi atinge o capacitate de 40.000 locuri pe scaune, atât în tribune cât şi pe gazon.” a declarat Laura Coroianu, Director general Emagic.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuţi, respectaţi şi de succes artişti din industria muzicală. A câştigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 şi a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, 5 premii Grammy, plus un premiu Billboard, „Icon Award”, acordat recent pentru întreaga carieră.

„My heart will go on”, „A new day has come”, „Because you loved me” şi „It’s all coming back to me” se regăsesc printre cele mai apreciate piese muzicale ale artistei. De asemenea, Celine Dion a lansat de curând, trei noi piese de pe următorul album, „​Courage”: „Imperfections”, „Lying Down” şi „Courage”.

Lista completă a oraşelor din turneul „Courage World Tour” este disponibilă pe site-ul oficial celinedion.com.

Citeşte despre: , , ,