Caspa, Nero şi NAPT sunt cele mai recente nume adăugate de către organizatori în line-up-ul festivalului de la Tunari. Artiştii vor fi prezenţi pe Dance Arena, scena de la B’ESTFEST 2011 unde ritmurile de electro, funk, breakbeat, drum’n’bass şi dubstep vor face legea pe parcursul celor 3 zile de festival.

Caspa este considerat unul dintre pionierii genului dubstep. Originar din Londra, Caspa şi-a câştigat rapid locul in inimile fanilor genului. Prima sa piesă „Bassbins” din 2004, înregistrată sub pseudonimul Quiet Storm, a fost difuzată de BBC Radio 1Xtra’s DJ Da Flex. Au urmat nenumărate prezenţe la cele mai mari festivaluri din Europa şi colaboări cu artişti ca Depeche Mode, Deadmau5, Rusko sau Kid Sister. Alături de MC Rod Azlan, Caspa va urca pe scena B’ESTFEST 2011 pe 1 iulie.

Pentru fanii muzicii electronice, numele de Nero nu necesită nicio prezentare. Duo-ul din Londra este câştigător a două premii Beatport pentru Best Dubstep Act şi Best Dubstep Track pentru „Act Like You Know (Dubstep Mix)” şi a fost nominalizat la Sound of 2011 de la BBC. Artiştii britanici au participat la o multitudine de festivaluri şi au colaborat cu artişti ca La Roux, N.E.R.D. şi Daft Punk. Nero va urca pe scena Dance Arena pe 2 iulie 2011.

Cu o listă impresionantă de premii, Ashley Pope şi Tomek Naden, sau NAPT, sunt unii dintre cei mai renumiti producători britanici. Cu o carieră de peste 8 ani, cei doi au colaborat de-a lungul timpului cu artişti ca Kish Mauve, MJ Cole, Lumidee sau Mica Paris. Cei doi sunt consideraţi a fi inventatorii N-funk-ului, stil muzical ce combină sonorităţile electro cu muzică house, broken beat, drum’n’bass şi funk. Cei doi britanici vor fi prezenţi în ultima zi a festivalului de la Tunari pe scena Dance Arena.

Program B’ESTFEST 2011

Programul festivalului este în lucru, până în prezent din line-up-ul B’ESTFEST 2011 au fost anunţate următoarele nume:

Vineri, 1 iulie 2011
Skunk Anansie
Flogging Molly
Roger Sanchez
COMA
OCS
The Mono Jacks
Madame Hooligan
Caspa & MC Rod Azlan

Sâmbătă, 2 iulie 2011
Mika
Lamb
Asian Dub Foundation
Şuie Paparude
Magnolia
Travka
Electric Brother
Nero

Duminică, 3 iulie 2011
Pendulum (live)
House of Pain
Hadouken!
Sarmalele Reci
ROA
CTC
Cuantune
NAPT

Bilete B’ESTFEST 2011

Biletele pentru festivalul B’ESTFEST 2011 vor fi puse în vânzare pe 1 martie 2011 pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta la două categorii de preţ, în funcţie de tipul de acces:

Bilete în avans:
125 lei – bilet pentru o zi
265 lei – abonament pentru 3 zile
280 lei – abonament pentru 3 zile (camping inclus)

Bilete începând cu 1 iulie 2011:
150 lei – bilet pentru o zi
285 lei – abonament pentru 3 zile (disponibile doar în prima zi de festival)
300 lei – abonament pentru 3 zile (camping inclus)

Accesul copiilor sub 12 ani, însoţiţi de un adult, este gratuit!

Promoţie bilete:

Elevii şi studenţii care vor să vină cu gaşcă la festival vor putea beneficia de o reducere de 50% din preţul biletului, dacă se strâng în grupuri de câte 10 persoane (62,50 lei pentru un bilet de o zi/ persoană sau 132.50 lei pentru abonamentul de festival/persoană, la care se va adaugă un voucher în valoare de 15 lei pentru zonă de camping, la cerere).

Cei care doresc să meargă în gaşcă la festival trebuie să trimită un email pe adresă bestfest[@]myticket[.]ro în care să includă cele zece nume, Codul Numeric Personal şi o copie a legitimaţiei de student/elev a fiecărei persoane. Mai multe informaţii referitoare la promoţie vor fi disponibile pe site-ul Myticket, www.myticket.ro sau la numărul de telefon 0720 245 383, ofertă fiind valabilă până la data de 25 iunie 2011.

B’ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc vara aceasta în perioada 1-3 iulie, pe islazul comunei Tunari, lângă lacul Pasărea. Ca şi anii trecuţi, festivalul este organizat de Emagic şi prezentat de Ciuc Premium şi Coca-Cola.