Începând cu 9 iunie, legendara trupă Guns N’ Roses începe turneul european din această vară, care va ajunge și în România în data de 16 iulie. În total, Guns N’ Roses va efectua 16 concerte în Europa, iar apoi va continua turneul în America de Nord.

Circuitul european al Guns N’ Roses va începe cu două concerte în Spania. Mai întâi, pe 9 iunie, pe Civitas Metropolitan Stadium din Madrid, pentru ca trei zile mai târziu să concerteze în Vigo, pe Estadio Abanca Balaidos. Urmează un concert în Belgia, la Dessel, pe 15 iunie, la Graspop Metal Meeting, apoi trupa va ajunge în nordul Europei. Va concerta pe 17 iunie în Copenhaga și pe 21 iunie la Tons of Rock din Oslo.

Trupa concertează pe Arena Națională din București pe 16 iulie

Finalul lunii îi găsește pe cei de la Guns N’ Roses în Marea Britanie, unde vor fi susținute trei concerte: pe 24 iunie la Glastonbury Festival din Pilton, pe 27 iunie în Bellhouston Park din Glasgow și pe 30 iunie în Hyde Park din Londra. Primul concert din luna iulie este programat în Frankfurt. Mai exact, pe 3 iulie în Deutsche Bank Park. Două zile mai târziu trupa va concerta în Berna, pentru ca pe 8 iulie să ajungă la Circo Massimo din Roma, Italia.

Pe 11 iulie urmează un nou concert, de data asta în Olanda, în localitatea Weert. Pe 13 iulie este programat ultimul spectacol înaintea celui de la București, în Paris, în LaDefense.

16 iulie este ziua cea mare a concertului de pe Arena Națională din București. Biletele sunt în continuare disponibile, iar cel mai ieftin costă 250 de lei. Cel mai ieftin bilet pe teren, fără loc, costă 365 de lei, în timp ce pachetul VIP are un preț de 5.370 de lei pentru o experiență unică. Din România trupa va zbura direct către Ungaria, unde va concerta pe Puskas Arena din Budapesta. Ultimul concert european va avea loc pe 22 iulie, pe stadionul Olimpic din Atena.

Guns N’ Roses, una dintre cele mai cunoscute trupe de hard rock din istorie

Cu o istorie de peste 35 de ani, Guns N’ Roses este una dintre cele mai apreciate trupe de hard rock din istorie. Trupa face parte din Rock and Roll Hall of Fame de mai bine de un deceniu, iar melodiile de pe cele șase albume de studio au fost ascultate de milioane de oameni din întreaga lume. De asemenea, concertele trupei umplu stadioanele ori sălile în care au loc, dovadă fiind spectacolele din acest turneu, aproape toate având sold-out.

Melodiile nu ajung însă la fani doar prin intermediul concertelor și al albumelor. Ele sunt disponibile și în numeroase filme și jocuri. Spre exemplu, Body of Lies și Terminator Salvation sunt doar două filme cunoscute care au pe fundal melodii de la Guns N’ Roses. „Chinese Democracy”, „Welcome to the Jungle” și „Sweet Child O’Mine” pot fi auzite și în jocul video GTA: San Andreas, dar trupa are și un joc video cu numele Guns N’ Roses, care este în continuare disponibil pe Steam. Iar cei pasionați de jocuri de casino pot încerca slotul Guns N’ Roses. Cu o coloană sonoră electrizantă, jocul este în topul preferințelor cazinoului online NetBet, unde se află cele mai multe sloturi din țara noastră. Din ofertă face parte și o secțiune foarte apreciată de utilizatori, live cazino NetBet, la care sunt disponibile mese de ruletă, blackjack și baccarat cu mize accesibile oricui, indiferent de bugetul pe care îl au destinat acestei activități.

Citeşte despre: