Acest eveniment a avut loc in data de 16 Nov 2013.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, la Sala Polivalentă din Bucureşti va fi organizată, din nou, una din cele mai iubite petreceri-concept la ora actuală: Cadenza Vagabundos. Line-up-ul evenimentului cuprinde o parte dintre cei mai apreciaţi DJ din lume, printre care: Luciano, Cesar Merveille, care va mixa back-to-back cu Mirko Loko şi Andrea Oliva.

CONCURS: Câştigă invitaţii la Cadenza Vagabundos!

Completează formularul de mai jos până joi, 14 noiembrie 2013, ora 10:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţii pentru o singură persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Atenţie! Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Rusu Valentin şi Corsate Carol. Felicitări!


Nebunia Cadenza Vagabundos a luat naştere pe însorita plajă din Ibiza şi a câştigat într-un timp foarte scurt, o mulţime de fani în toată lumea. Conceptul Vagabundos a debutat în Ushuaia, mutându-se ulterior pentru trei ani în clubul Pacha şi vara aceasta în Boom Ibiza, unul din cele mai cunoscute cluburi de pe insula spaniolă.

Asa cum şi-au obişnuit deja fanii, artiştii roster-ului Cadenza vor adopta şi în cadrul show-ului de pe 16 noiembrie ţinute vestimentare din secolul trecut, vor veni cu recuzita de rigoare, vor fi machiaţi astfel încât să redea impresia de „vagabonzi” şi vor fi acompaniaţi de acordeoane.

Party-ul va începe cu DJ-ul autohton Mano şi va fi urmat de showcase-ul label-ului Cadenza. Momentul culminant al serii va fi cu siguranţă setul marca Luciano. Fondatorul chilian al label-ului Cadenza îşi va încânta fanii până spre zorii zilei.

Bilete The Mission 13 Years Anniversary

Bilete în avans pentru show-ul Cadenza Vagabundos de pe 16 noiembrie 2013 se pot cumpără de la oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate „Bilete.ro” şi în magazinele Germanos, dar şi la Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab nr. 16) sau pe Calea Griviţei, nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

Bilete pot fi achiziţionate şi online, atât naţional, cât şi internaţional, pe www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României şi e-Ticket pe plan internaţional).

Categorie În avans La intrare
Regular 50 lei 70/80* lei
VIP** 100 lei 120 lei

* În seara evenimentului, biletul la categoria regular va fi 70 lei până în ora 00:00 şi 80 lei după ora 00:00.

**Pentru bilete VIP şi rezervări puteţi suna la: +40 722 399 228 sau +40 722 937 972.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis şi este recomandat să aveţi un act de identitate pentru control.