Acest eveniment a avut loc in data de 19 Nov 2011.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, Sala Polivalentă din Bucureşti va găzdui o nouă petrecere marca Cadenza Vagabundos. La platanele evenimentului marca The Mission vor sta „vagabondul şef” Luciano şi Mirko Loko, Digitaline Live şi Maayan Nidam.

Află programul complet al evenimentului!

Proiectul Cadenza Vagabundos a luat naştere pe plaja fierbinte din Ibiza, iar succesul nu a întârziat să apară. Pentru ei 2010 a fost un an plin de petreceri în toată lumea, însă în vara lui 2011 s-au întors „acasă” pe insula petrecerilor nebune.

„Capul răutăţilor”, Luciano a avut primul contact cu muzica la 16 ani când a primit o chitară. Deşi şi-a format o trupă, la scurt timp s-a îndrăgostit de muzica electronică. Câţiva ani mai târziu, era deja DJ în cluburile din Europa unde a cucerit rapid publicul cu ritmurile lui de house, minimal şi techno.

Bilete Cadenza Vagabundos 2011

Preţul unui bilet în avans este de 40 lei şi poate fi achiziţionat online de pe www.bilete.ro sau de la oficiile poştale partenere.

Biletele pot fi achiziţionate şi de la: Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16) şi French Bakery Lipscani (str. Smardan nr. 1).

În seara evenimentului la intrare preţul unui bilet va fi de 60 lei.

Accesul persoanelor sub 18 este strict interzis. Recomandăm să aveţi un act de identitate cu poză în seara petrecerii.

Sala Polivalentă: Bucureşti, Calea Piscului nr. 10
(accesul auto este posibil numai din Bd. Tineretului)