Acest eveniment a avut loc in data de 13 Nov 2010.
Vezi alte evenimente cu , , .

Sâmbătă, 13 noiembrie 2010, ora 16:00, la Clubul Ţăranului din Bucureşti are loc concertul concurs „byron Rock your High School„.

Cele 6 trupe care se vor întrece in finala sunt: Fingerprint din Iaşi, Lights Out! şi Mute, ambele din Cluj, Metal Revolution din Piatra Neamţ, MT Place din Constanţa şi Slide din Resiţa.

Concursul „byron Rock your High School” se adresează trupelor alcătuite din liceeni, cu membri ale caror vârste sunt cuprinse între 14 şi 19 ani. Pentru înscriere, trupele interesate trebuie să trimită un demo însoţit de formularul de înscriere pe adresa [email protected] până pe 31 octombrie.

Juriul concursului, alcătuit din membrii trupei byron, va publica pe 7 noiembrie lista cu cele şase trupe care se vor întrece live în finala concursului.

Seara va fi încheiată cu un recital al trupei byron la finalul căruia va fi anunţată atât formaţia câştigătoare cât şi cea clasata pe locul II.

Câştigătorii vor cânta alaturi de byron la cel de-al patrulea concert aniversar al formaţiei, pe 30 noiembrie, şi vor primi în plus un voucher în valoare de 5000 de lei din partea Guitar Shop în baza căruia îşi vor putea achiziţiona instrumente. Cei clasaţi pe locul al doilea vor primi din partea Philips un reportofon profesional pentru înregistrarea repetiţiilor şi a concertelor şi câte un mp3 player de ultimă generaţie pentru fiecare membru al trupei, toate în valoare de 2000 de lei. Se va acorda şi un premiu de popularitate din partea BestMusic, trupa preferată a publicului se va votata online pe site-ul www.bestmusic.ro. Trupa cu cele mai multe voturi va participa la o sesiune de înregistrări într-un studio profesional în cadrul BestMusic Sessions.

Formularul de înscriere în concurs, regulamentul oficial precum şi alte detalii sunt disponibile pe blogul concursului, http://byronrockyourhighschool.wordpress.com.

Clubul Ţăranului: str. Monetariei, nr. 3, Bucuresti.